Design tijdschrift
Design tijdschrift
Boekontwerp

Josef Koudelka Gypsies

Boekontwerp Josef Kudelka, een wereldberoemde fotograaf, heeft zijn fototentoonstellingen in veel landen over de hele wereld gehouden. Na lang wachten werd eindelijk een Kudelka-tentoonstelling met zigeunerthema gehouden in Korea en werd zijn fotoboek gemaakt. Omdat het de eerste tentoonstelling in Korea was, was er een verzoek van de auteur dat hij een boek wilde maken zodat hij Korea kon voelen. Hangeul en Hanok zijn Koreaanse letters en architectuur die Korea vertegenwoordigen. Tekst verwijst naar de geest en architectuur betekent de vorm. Geïnspireerd door deze twee elementen, wilde een manier ontwerpen om de kenmerken van Korea tot uitdrukking te brengen.

Openbare Kunst

Flow With The Sprit Of Water

Openbare Kunst Vaak worden gemeenschapsmilieus vervuild door de inter- en intra-persoonlijke dissonanten van hun bewoners, wat resulteert in zichtbare en onzichtbare chaos in de omgeving. Het onbewuste effect van deze aandoening is dat bewoners in onrust vervallen. Deze gebruikelijke en cyclische agitatie heeft invloed op lichaam, geest en ziel. De sculpturen begeleiden, verzorgen, zuiveren en versterken de positieve "chi" van een ruimte, met de nadruk op aangename en vredige resultaten. Met een subtiele verschuiving in hun omgeving wordt het publiek geleid naar een balans tussen hun innerlijke en uiterlijke realiteit.

Merkontwerp

Queen

Merkontwerp Het uitgebreide ontwerp is gebaseerd op het concept van de koningin en het schaakbord. Met de twee kleuren zwart en goud moet het ontwerp het gevoel van hoge klasse overbrengen en het visuele beeld opnieuw vormgeven. Naast de metalen en gouden lijnen die in het product zelf worden gebruikt, is het element van de scène geconstrueerd om de oorlogsindruk van het schaakspel op te roepen, en gebruiken we de coördinatie van toneelverlichting om rook en licht van de oorlog te creëren.

Sculptuur

Atgbeyond

Sculptuur Xi'an ligt aan de startplaats van de Grote Zijderoute. In het creatieve onderzoeksproces van kunst combineren ze de moderne aard van het hotelmerk Xi'an W, de bijzondere geschiedenis en cultuur van Xi'an en de prachtige kunstverhalen van de Tang-dynastie. Pop gecombineerd met graffitikunst wordt de artistieke expressie van W hotel, wat een grote impact heeft gehad.

Een Rebranding Van Een Haven

Hak Hi Kong

Een Rebranding Van Een Haven In het voorstel worden drie concepten gebruikt om het CI-systeem voor de vissershaven van Yong-An opnieuw op te bouwen. De eerste is een nieuw logo dat is gemaakt met specifiek visueel materiaal dat is geëxtraheerd uit culturele kenmerken van de Hakka-gemeenschap. De volgende stap is een nieuw onderzoek naar de entertainmentervaring, en vervolgens twee mascottekarakters maken die deze vertegenwoordigen en ze laten verschijnen in nieuwe attracties om toeristen naar de haven te leiden. Last but not least, negen plekken binnen plannen, rondom met entertainmentactiviteiten en heerlijke keukens.

Tentoonstellingsontwerp

Tape Art

Tentoonstellingsontwerp In 2019 veroorzaakte een visueel feest van lijnen, kleurbrokjes en fluorescentie Taipei. Het was de Tape That Art Exhibition georganiseerd door FunDesign.tv en Tape That Collective. Een verscheidenheid aan projecten met ongebruikelijke ideeën en technieken werd gepresenteerd in 8 tapekunstinstallaties en er werden meer dan 40 tapeschilderijen tentoongesteld, samen met video's van het werk van de kunstenaars in het verleden. Ze voegden ook briljante geluiden en licht toe om van het evenement een meeslepend kunstmilieu te maken en de materialen die ze aanbrachten waren onder meer textieltapes, ducttapes, papieren tapes, verpakkingsverhalen, plastic tapes en folies.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.