Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fotografie

The Japanese Forest

Fotografie The Japanese Forest is ontleend aan een Japans religieus perspectief. Een van de Japanse oude religies is animisme. Animisme is een overtuiging dat niet-menselijke wezens, stillevens (mineralen, artefacten, enz.) En onzichtbare dingen ook een bedoeling hebben. Fotografie lijkt hier op. Masaru Eguchi fotografeert iets dat gevoel in het onderwerp geeft. Bomen, gras en mineralen voelen de wil van het leven. En zelfs artefacten zoals dammen die lang in de natuur zijn gebleven, voelen de wil. Net zoals je de ongerepte natuur ziet, zal de toekomst het huidige landschap zien.

Cosmetica-Collectie

Woman Flower

Cosmetica-Collectie Deze collectie is geïnspireerd op de overdreven kledingstijlen van middeleeuwse Europese dames en de vormen van vogelperspectief. De ontwerper haalde de vormen van de twee eruit en gebruikte ze als creatieve prototypes en combineerde ze met productontwerp om een unieke vorm en gevoel voor mode te creëren, met een rijke en dynamische vorm.

Boekontwerp

Josef Koudelka Gypsies

Boekontwerp Josef Kudelka, een wereldberoemde fotograaf, heeft zijn fototentoonstellingen in veel landen over de hele wereld gehouden. Na lang wachten werd eindelijk een Kudelka-tentoonstelling met zigeunerthema gehouden in Korea en werd zijn fotoboek gemaakt. Omdat het de eerste tentoonstelling in Korea was, was er een verzoek van de auteur dat hij een boek wilde maken zodat hij Korea kon voelen. Hangeul en Hanok zijn Koreaanse letters en architectuur die Korea vertegenwoordigen. Tekst verwijst naar de geest en architectuur betekent de vorm. Geïnspireerd door deze twee elementen, wilde een manier ontwerpen om de kenmerken van Korea tot uitdrukking te brengen.

Openbare Kunst

Flow With The Sprit Of Water

Openbare Kunst Vaak worden gemeenschapsmilieus vervuild door de inter- en intra-persoonlijke dissonanten van hun bewoners, wat resulteert in zichtbare en onzichtbare chaos in de omgeving. Het onbewuste effect van deze aandoening is dat bewoners in onrust vervallen. Deze gebruikelijke en cyclische agitatie heeft invloed op lichaam, geest en ziel. De sculpturen begeleiden, verzorgen, zuiveren en versterken de positieve "chi" van een ruimte, met de nadruk op aangename en vredige resultaten. Met een subtiele verschuiving in hun omgeving wordt het publiek geleid naar een balans tussen hun innerlijke en uiterlijke realiteit.

Merkontwerp

Queen

Merkontwerp Het uitgebreide ontwerp is gebaseerd op het concept van de koningin en het schaakbord. Met de twee kleuren zwart en goud moet het ontwerp het gevoel van hoge klasse overbrengen en het visuele beeld opnieuw vormgeven. Naast de metalen en gouden lijnen die in het product zelf worden gebruikt, is het element van de scène geconstrueerd om de oorlogsindruk van het schaakspel op te roepen, en gebruiken we de coördinatie van toneelverlichting om rook en licht van de oorlog te creëren.

Sculptuur

Atgbeyond

Sculptuur Xi'an ligt aan de startplaats van de Grote Zijderoute. In het creatieve onderzoeksproces van kunst combineren ze de moderne aard van het hotelmerk Xi'an W, de bijzondere geschiedenis en cultuur van Xi'an en de prachtige kunstverhalen van de Tang-dynastie. Pop gecombineerd met graffitikunst wordt de artistieke expressie van W hotel, wat een grote impact heeft gehad.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.