Design tijdschrift
Design tijdschrift
Megalopolis X Shenzhen Super Hoofdkantoor

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Hoofdkantoor Megalopolis X wordt het nieuwe centrum in het hart van de grotere baai, vlakbij de grens tussen Hong Kong en Shenzhen. Het masterplan integreert architectuur met voetgangersnetwerken, parken en openbare ruimtes. Er worden boven- en ondergrondse transportnetwerken gepland door de connectiviteit in de stad te maximaliseren. Een ondergronds duurzaam infrastructuurnetwerk zal naadloos systemen leveren voor stadskoeling en automatische afvalverwerking. Het doel is om een creatief masterplankader vast te stellen voor hoe steden in de toekomst zullen worden ontworpen.

Vlinderhanger

Butterfly

Vlinderhanger De vlinderhanger dankt zijn naam aan de gelijkenis met de vorm van een vliegende vlinder. Het zijn minimalistische meubelen die op een handige manier in elkaar gezet kunnen worden door het ontwerp van de losse componenten, gebruikers kunnen de hanger snel met blote handen monteren. Wanneer het nodig is om te verplaatsen, is het handig om het na demontage te vervoeren. De installatie duurt slechts twee stappen: 1. stapel beide frames samen om een X te vormen; en laat de ruitvormige frames aan elke kant overlappen. 2. Schuif het houten stuk aan beide kanten door de overlappende ruitvormige frames om de frames vast te houden

Middeleeuwse Heroverweging Cultureel Centrum

Medieval Rethink

Middeleeuwse Heroverweging Cultureel Centrum Medieval Rethink was een reactie op een particuliere commissie om een cultureel centrum te bouwen voor een klein, niet bekendgemaakt dorp in de provincie Guangdong, dat 900 jaar teruggaat tot de Song-dynastie. Een ontwikkeling van vier verdiepingen, 7000 m², is gecentreerd rond een oude rotsformatie die bekend staat als de Ding Qi-steen, een symbool van de oorsprong van het dorp. Het ontwerpconcept van het project is gebaseerd op het presenteren van de geschiedenis en cultuur van het oude dorp, terwijl het oude en het nieuwe met elkaar worden verbonden. Het Cultureel Centrum staat voor een herinterpretatie van een oud dorp en een transformatie naar hedendaagse architectuur.

Verkoopcentrum

Feiliyundi

Verkoopcentrum Een goed ontwerp zal de emotie van mensen opwekken. De ontwerper springt uit het traditionele stijlgeheugen en plaatst een nieuwe ervaring in de magnifieke en futuristische ruimtestructuur. Een meeslepende belevingshal voor milieubewustzijn wordt gebouwd door de zorgvuldige plaatsing van artistieke installaties, duidelijke beweging van de ruimte en een decoratief oppervlak geplaveid met materialen en kleuren. Daarin zijn is niet alleen een terugkeer naar de natuur, maar ook een nuttige reis.

Afzuigkap

Black Hole Hood

Afzuigkap Deze afzuigkap, ontworpen door inspiratie van Black Hole en Worm Hole, maakt het product mooi en modern van vorm, dat veroorzaakt allemaal emotionele gevoelens en betaalbaar. Het zorgt voor emotionele momenten en gemakkelijk gebruik tijdens het koken. Het is licht, eenvoudig te installeren, gemakkelijk schoon te maken en ontworpen voor moderne iland-keukens.

Verkoopcentrum

HuiSheng Lanhai

Verkoopcentrum Met het oceaanthema van het scèneontwerp, geef je de ruimteziel een nieuwe dimensie, met het pixelvierkant als het visuele communicatie-element, laat de kinderen in het spel de ontdekking van leren en groeien de kern van de zaak worden, de positionering van de vrije ruimte presenteert de fantasie-effect van onderwijs in plezier. Van de vorm, schaal, kleurfaciliteit, structuur tot psychologische zintuiglijke ervaring, het concept van ruimte gaat door en verrijkt wanneer alle elementen zijn geïntegreerd en botsen.