Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoor

White Paper

Kantoor Het canvasachtige interieur materialiseert een ruimte voor de creatieve bijdrage van de ontwerpers en creëert kansen voor talloze tentoonstellingen van ontwerpprocessen. Naarmate elk project vordert, worden de muren en planken bedekt met onderzoek, ontwerpschetsen en presentaties, waarbij de evolutie van elk ontwerp wordt vastgelegd en het dagboek van de ontwerpers wordt. De witte vloeren en de koperen deur, die uniek en gedurfd worden gebruikt voor robuust dagelijks gebruik, verzamelen de voetafdrukken en vingerafdrukken van het personeel en de klanten, getuige de groei van het bedrijf.

Café

Aix Arome Cafe

Café Het café is waar bezoekers het samenleven met oceanen voelen. Enorme eivormige structuur geplaatst in het midden van de ruimte fungeert tegelijkertijd als kassier en koffievoorziening. Het iconische uiterlijk van de stand is geïnspireerd op donkere en dof uitziende koffiebonen. Twee grote openingen aan de voorkant van beide zijden van de "grote boon" dienen als een goede bron van ventilatie en natuurlijk licht. Café zorgde voor een lange tafel als een stel octopussen en bubbels helemaal. De schijnbaar willekeurig hangende kroonluchters lijken op het zicht van vissen op het wateroppervlak, glanzende rimpelingen absorberen gezellig zonlicht uit de brede witte lucht.

Roadshow Expositie

Boom

Roadshow Expositie Dit is een tentoonstellingsontwerpproject voor de roadshow van een trendy modemerk in China. Het thema van deze roadshow benadrukt het potentieel van de jeugd om hun eigen imago te stylen, en symboliseert het explosieve geluid dat deze roadshow voor het publiek maakte. Zigzagvorm werd gebruikt als het belangrijkste visuele element, maar met verschillende configuraties wanneer toegepast in de cabines in verschillende steden. De structuur van de beursstands waren allemaal "kit-of-parts", geprefabriceerd in de fabriek en ter plaatse geïnstalleerd. Sommige onderdelen kunnen worden hergebruikt of opnieuw worden geconfigureerd om een nieuw standontwerp te vormen voor de volgende stop van de roadshow.

Doorbraak In Grafisch Ontwerp

The Graphic Design in Media Conception

Doorbraak In Grafisch Ontwerp Dit boek gaat over grafisch ontwerp; het biedt een expliciete, gedetailleerde kijk op ontwerpstructuur als proces dat wordt gebruikt om te communiceren met het publiek met verschillende culturen door middel van ontwerpmethoden, inclusief de betekenis van grafisch ontwerp als een rol, ontwerpprocessen als technieken, merkontwerp als marktcontext, verpakkingsontwerp met voorbereide sjablonen en bevat werken van fantasierijke creatievelingen, die worden gebruikt om de principes van ontwerp aan te geven.

Verkoopkantoor

Chongqing Mountain and City Sales Office

Verkoopkantoor “Mountain” is het hoofdthema van dit verkoopkantoor, dat is geïnspireerd op de geografische achtergrond van Chongqing. Het patroon van grijze knikkers op de vloer vormt zich in een driehoekige vorm; en er zijn veel vreemde en scherpe hoeken en hoeken op de kenmerkende muren en de onregelmatig gevormde ontvangstbalies, om het concept van "berg" te demonstreren. Bovendien zijn de trappen die de verdiepingen met elkaar verbinden, ontworpen als doorgang door de grot. Ondertussen worden LED-verlichting aan het plafond opgehangen, waarbij de regenscène in de vallei wordt nagebootst en een natuurlijk gevoel wordt gegeven, om de hele indruk te verzachten.

Afbeeldingen Voor Het Vakantiehuis

SAKÀ

Afbeeldingen Voor Het Vakantiehuis PRIM PRIM studio creëerde een visuele identiteit voor het pension SAKÀ inclusief: naam- en logo-ontwerp, afbeeldingen voor elke kamer (symboolontwerp, behangpatronen, ontwerpen voor muurfoto's, kussenapplicaties enz.), Website-ontwerp, ansichtkaarten, badges, naamkaartjes en uitnodigingen. Elke kamer in pension SAKÀ presenteert een andere legende in verband met Druskininkai (een vakantieoord in Litouwen waar het huis zich bevindt) en zijn omgeving. Elke kamer heeft zijn eigen symbool als trefwoord uit de legenda. Deze pictogrammen verschijnen in interieurafbeeldingen en andere objecten die de visuele identiteit vormen.