Design tijdschrift
Design tijdschrift
Luxe Meubilair

Pet Home Collection

Luxe Meubilair Pet Home Collection is een meubel voor huisdieren, ontwikkeld na een aandachtige observatie van het gedrag van viervoeters in de huiselijke omgeving. Het concept van design is ergonomie en schoonheid, waarbij welzijn de balans betekent die het dier vindt in zijn eigen ruimte in de thuisomgeving, en design is bedoeld als een cultuur van leven in het gezelschap van huisdieren. Een zorgvuldige selectie van materialen benadrukt de vormen en kenmerken van elk meubel. Deze objecten, die autonomie van schoonheid en functie bezitten, voldoen aan de huisdierinstincten en de esthetische behoeften van de huiselijke omgeving.

Pet Carrier

Pawspal

Pet Carrier Pawspal Hondendraagtas bespaart energie en helpt de eigenaar van het huisdier om snel af te leveren. Voor het ontwerpconcept Pawspal hondendraagtas geïnspireerd op de Space Shuttle waarmee ze hun lieve huisdieren overal mee naartoe kunnen nemen. En als ze nog een huisdier hebben, kunnen ze er nog een bovenop plaatsen en aan de onderkant aan de wielen grenzen om de dragers te trekken. Daarnaast heeft Pawspal een interne ventilator ontworpen om comfortabel te zijn voor huisdieren en eenvoudig op te laden met USB C.

Instant Natuurlijke Lipvergrotingsapparaat

Xtreme Lip-Shaper® System

Instant Natuurlijke Lipvergrotingsapparaat Xtreme Lip-Shaper┬«-systeem is 's werelds eerste klinisch bewezen veilige cosmetische lipvergrotingsapparaat voor thuisgebruik. Het maakt gebruik van een 3500 jaar oude Chinese 'cupping'-methode - met andere woorden zuigkracht - in combinatie met geavanceerde lip-shaper-technologie om de lippen onmiddellijk te contouren en te vergroten. Het ontwerp cre├źert een adembenemende eenlobbige onderlip, net als Angelina Jolie. Gebruikers kunnen de boven- of onderlip afzonderlijk verbeteren. Het ontwerp is ook gebouwd om de bogen van de Cupido-boog op te heffen, lipkuilen op te vullen om de hoeken van de verouderende mond op te tillen. Geschikt voor beide geslachten.

Suikerklontjes

Two spoons of sugar

Suikerklontjes Thee drinken of koffie drinken is niet alleen om een dorst te lessen. Het is een ceremonie van toegeven en delen. Suiker toevoegen aan uw koffie of thee kan net zo eenvoudig zijn als u zich de Romeinse cijfers herinnert! Of je nu een enkele lepel suiker nodig hebt of een twee of drie, je hoeft alleen maar een van de drie cijfers gemaakt van suiker te kiezen en deze in je warme / koude drank te doen. Een enkele actie en uw doel is opgelost. Geen lepel, geen meting, zo simpel wordt het.

Hondentoilet

PoLoo

Hondentoilet De PoLoo is een automatisch toilet om honden in alle rust te helpen poepen, ook als het buiten slecht weer is. In de zomer van 2008 bedacht tijdens een zeilvakantie met de 3 familiehonden Eliana Reggiori, een gediplomeerd zeiler, de PoLoo. Met haar vriend Adnan Al Maleh ontwierp iets dat niet alleen de kwaliteit van leven van de honden zal helpen, maar ook om die eigenaren te verbeteren die ouder of gehandicapt zijn en niet in staat zijn om in de winter het huis uit te komen. Het is automatisch, vermijdt stank en is gemakkelijk te gebruiken, mee te nemen, schoon te maken en ideaal voor mensen die in flats wonen, voor eigenaren van campers en boten, hotels en resorts.

Birdhouse

Domik Ptashki

Birdhouse Vanwege de eentonige levensstijl en het gebrek aan duurzame interactie met de natuur, leeft een persoon in een staat van constante instorting en interne ontevredenheid, waardoor hij niet ten volle van het leven kan genieten. Het kan worden opgelost door de grenzen van waarneming te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen met de interactie tussen mens en natuur. Waarom vogels? Hun gezang heeft een positieve invloed op de menselijke geestelijke gezondheid, ook vogels beschermen de omgeving tegen insectenplagen. Het project Domik Ptashki is een kans om een behulpzame buurt te cre├źren en de rol van ornitholoog uit te proberen door vogels te observeren en te verzorgen.