Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kattenmand

Catzz

Kattenmand Bij het ontwerpen van Catzz kattenmand werd de inspiratie gehaald uit de behoeften van katten en eigenaren, en de behoefte om functie, eenvoud en schoonheid te verenigen. Bij het observeren van katten inspireerden hun unieke geometrische kenmerken de strakke en herkenbare vorm. Sommige karakteristieke gedragspatronen (bijv. Oorbewegingen) werden opgenomen in de gebruikerservaring van katten. Met het oog op de eigenaren was het ook de bedoeling om een meubelstuk te maken dat ze konden aanpassen en met trots konden tentoonstellen. Bovendien was het belangrijk om te zorgen voor eenvoudig onderhoud. Dit alles is mogelijk dankzij het strakke, geometrische ontwerp en de modulaire structuur.

Naam van het project : Catzz, Naam van de ontwerper : Mirko Vujicic, Naam van de cliƫnt : Mirko Vujicic.

Catzz Kattenmand

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.