Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tentoonstellingsontwerp

Tape Art

Tentoonstellingsontwerp In 2019 veroorzaakte een visueel feest van lijnen, kleurbrokjes en fluorescentie Taipei. Het was de Tape That Art Exhibition georganiseerd door FunDesign.tv en Tape That Collective. Een verscheidenheid aan projecten met ongebruikelijke ideeƫn en technieken werd gepresenteerd in 8 tapekunstinstallaties en er werden meer dan 40 tapeschilderijen tentoongesteld, samen met video's van het werk van de kunstenaars in het verleden. Ze voegden ook briljante geluiden en licht toe om van het evenement een meeslepend kunstmilieu te maken en de materialen die ze aanbrachten waren onder meer textieltapes, ducttapes, papieren tapes, verpakkingsverhalen, plastic tapes en folies.

Installatiekunst

Inorganic Mineral

Installatiekunst GeĆÆnspireerd door diepe gevoelens voor de natuur en ervaring als architect, richt Lee Chi zich op het creĆ«ren van unieke botanische kunstinstallaties. Door na te denken over de aard van kunst en onderzoek te doen naar creatieve technieken, transformeert Lee levensgebeurtenissen in geformaliseerde kunstwerken. Het thema van deze serie werken is om de aard van materialen te onderzoeken en hoe materialen kunnen worden gereconstrueerd door het esthetische systeem en een nieuw perspectief. Lee gelooft ook dat de herdefiniĆ«ring en reconstructie van planten en andere kunstmatige materialen het natuurlijke landschap een emotionele impact kan hebben op mensen.

Bedrijfsre-Branding

Astra Make-up

Bedrijfsre-Branding De kracht van het merk schuilt niet alleen in zijn vermogen en visie, maar ook in communicatie. Een eenvoudig te gebruiken catalogus gevuld met sterke productfotografie; een consumentgerichte en aansprekende website die online diensten en een overzicht van de producten van de merken biedt. We ontwikkelden ook een visuele taal in de weergave van de merksensatie met een modestijl van fotografie en een lijn van frisse communicatie op sociale media, om een dialoog tot stand te brengen tussen het bedrijf en de consument.

Lettertype Ontwerp

Monk Font

Lettertype Ontwerp Monk zoekt een balans tussen de openheid en leesbaarheid van humanistische sans serifs en een meer geregulariseerd karakter van de square sans serif. Hoewel oorspronkelijk ontworpen als een Latijns lettertype, werd al vroeg besloten dat er een bredere dialoog nodig was om een Arabische versie op te nemen. Zowel het Latijn als het Arabisch ontwerpen ons dezelfde grondgedachte en het idee van gedeelde geometrie. Door de kracht van het parallelle ontwerpproces hebben de twee talen een evenwichtige harmonie en gratie. Zowel Arabisch als Latijn werken naadloos samen met gedeelde tellers, stengeldikte en gebogen vormen.

Verpakking

Winetime Seafood

Verpakking Het verpakkingsontwerp voor de Winetime Seafood-serie moet de versheid en betrouwbaarheid van het product aantonen, het moet gunstig verschillen van de concurrentie, harmonieus en begrijpelijk zijn. De gebruikte kleuren (blauw, wit en oranje) zorgen voor contrast, benadrukken belangrijke elementen en weerspiegelen merkpositionering. Het unieke ontwikkelde concept onderscheidt de serie van andere fabrikanten. De strategie van visuele informatie maakte het mogelijk om de productvariatie van de serie te identificeren, en het gebruik van illustraties in plaats van foto's maakte de verpakking interessanter.

Verpakkingsontwerp

Milk Baobab Baby Skin Care

Verpakkingsontwerp Het is geĆÆnspireerd op melk, het belangrijkste ingrediĆ«nt. Het unieke containerontwerp van het type melkverpakking weerspiegelt de producteigenschappen en is ontworpen om vertrouwd te raken, zelfs voor de beginnende consument. Daarnaast wordt het materiaal van polyethyleen (PE) en rubber (EVA) en de zachte eigenschappen van pastelkleur gebruikt om te benadrukken dat het een mild product is voor kinderen met een zwakke huid. De ronde vorm is aangebracht op de hoek voor de veiligheid van moeder en baby.