Design tijdschrift
Design tijdschrift
Reclamecampagne

Feira do Alvarinho

Reclamecampagne Feira do Alvarinho is een jaarlijks wijnfeest dat plaatsvindt in Moncao, in Portugal. Om de gebeurtenis te communiceren, werd het een oud en fictief koninkrijk gecreĆ«erd. Met een eigen naam en beschaving, werd het koninkrijk Alvarinho, zo aangewezen omdat Moncao bekend staat als de bakermat van de Alvarinho-wijn, geĆÆnspireerd door de echte geschiedenis, plaatsen, iconische mensen en legendes van Moncao. De grootste uitdaging van dit project was om het echte verhaal van het territorium in het personageontwerp te verwerken.

Visuele Identiteitsontwerp

ODTU Sanat 20

Visuele Identiteitsontwerp Voor het 20e jaar van ODTU Sanat, een jaarlijks gehouden kunstfestival van de Middle East Technical University, was het verzoek om een beeldtaal op te bouwen om de daaruit voortvloeiende 20 jaar van het festival te benadrukken. Zoals gevraagd werd het 20e jaar van het festival benadrukt door het te benaderen als een bedekt kunstwerk dat onthuld moet worden. Schaduwen van dezelfde gekleurde lagen die de nummers 2 en 0 vormen, creƫerden een 3D-illusie. Deze illusie geeft het gevoel van opluchting en de cijfers zien eruit alsof ze met de achtergrond zijn versmolten. De levendige kleurkeuze zorgt voor een subtiel contrast met de rust van de golvende 20.

Whisky Malbec Hout

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Hout Door de verschillende elementen die naar de naam van het product verwijzen te combineren, versterkt het ontwerp de boodschap die het voorstelt. Het brengt een spannend en intrigerend beeld over. De illustratie van een uitdagende condor die zijn vleugels toont, duidt het gevoel van vrijheid aan, geconjugeerd met de symmetrische en suggestieve medaille, toegevoegd aan een achtergrondillustratie met een denkbeeldig landschap dat poƫzie aan het ontwerp toevoegt, een ideale combinatie vormt om de gewenste boodschap over te brengen. Een sober kleurenpalet geeft het exclusieve kenmerken en het typografisch gebruik verwijst naar een traditioneel en historisch product.

Pillen Met Cannabis

Secret Tarts

Pillen Met Cannabis De Secret Tarps-verpakking is gemaakt in de zogenaamde gemoderniseerde retro / vintage-stijl met een gevoel van ouderwetse notities, zodat een meester-apotheker-verwachting de klant vasthoudt vanaf een eerste blik en later terwijl de gedetailleerde observatie van de belangrijkste ontwerpelementen gecodeerd in een holistische structuur die het belangrijkste marketingpunt overbrengt: dit product is ontwikkeld door een ambachtelijk apothekersbedrijf en bevat een met de hand gemaakt geheim recept van de apotheker.

Mobiele App

Akbank Mobile

Mobiele App Het nieuwe ontwerp van de Akbank Mobile-app biedt een nieuw perspectief op het gebied van sociale, slimme, toekomstbestendige en lonende bankervaring. Met het gepersonaliseerde gebiedsontwerp op de hoofdpagina kunnen gebruikers slimme inzichten bekijken om hun financiƫle leven te vergemakkelijken. Met deze nieuwe ontwerpbenadering spreken traditionele banktransacties ook de taal van de gebruikers met afbeeldingen van contactminiaturen, vereenvoudigde actiestromen en concepten.

Openbare Beeldhouwkunst

Bubble Forest

Openbare Beeldhouwkunst Bubble Forest is een openbare sculptuur gemaakt van zuurbestendig roestvrij staal. Het wordt verlicht met programmeerbare RGB LED-lampen waardoor de sculptuur een spectaculaire metamorfose ondergaat als de zon ondergaat. Het is gemaakt als een reflectie op het vermogen van planten om zuurstof te produceren. Het titelbos bestaat uit 18 stalen stammen / stammen die eindigen met kronen in de vorm van bolvormige constructies die een enkele luchtbel voorstellen. Bubble Forest verwijst zowel naar de terrestrische flora als naar de flora die bekend is van de bodem van meren, zeeƫn en oceanen