Design tijdschrift
Design tijdschrift
Research Branding

Pain and Suffering

Research Branding Dit ontwerp onderzoekt lijden in verschillende lagen: filosofisch, sociaal, medisch en wetenschappelijk. Vanuit mijn persoonlijke standpunt dat lijden en pijn vele gezichten en vormen kent, filosofisch en wetenschappelijk, koos ik de humanisering van lijden en pijn als mijn basis. Ik bestudeerde de analogieën tussen symbiotisch in de natuur en symbiotisch in menselijke relaties en vanuit dit onderzoek creëerde ik karakters die de symbiotische relaties tussen lijden en de patiënt en tussen pijn en degene met pijn visueel weergeven. Dit ontwerp is een experiment en de kijker is het onderwerp.

Naam van het project : Pain and Suffering, Naam van de ontwerper : Sharon Webber-Zvik, Naam van de cliënt : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering Research Branding

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.