Design tijdschrift
Design tijdschrift
Organisch Meubilair En Beeldhouwkunst

pattern of tree

Organisch Meubilair En Beeldhouwkunst Een voorstel van partitie die naaldboomdelen inefficiënt gebruikt; dat wil zeggen het slanke deel van de bovenste helft van de stam en het onregelmatig gevormde deel van de wortels. Ik heb aandacht besteed aan de biologische jaarringen. De overlappende organische patronen van de scheidingswand creëerden een comfortabel ritme in een anorganische ruimte. Met de producten die uit deze materiaalcyclus zijn voortgekomen, wordt organische ruimtelijke richting een mogelijkheid voor de consument. Bovendien geeft het unieke karakter van elk product ze een veel hogere waarde.

Naam van het project : pattern of tree, Naam van de ontwerper : Hiroyuki Morita, Naam van de cliënt : studio Rope.

pattern of tree Organisch Meubilair En Beeldhouwkunst

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.