Design tijdschrift
Design tijdschrift
Make-Up Collectie

Kjaer Weis

Make-Up Collectie Het ontwerp van de cosmeticalijn van Kjaer Weis distilleert de basis van de make-up van vrouwen tot de drie essentiƫle toepassingsgebieden: lippen, wangen en ogen. We hebben compacts ontworpen die zo zijn gevormd dat ze de kenmerken weerspiegelen die ze zullen gebruiken om te verbeteren: slank en lang voor de lippen, groot en vierkant voor de wangen, klein en rond voor de ogen. De compacts zwenken voelbaar open met een innovatieve zijwaartse beweging, uitwaaierend als de vleugels van een vlinder. Deze compacts zijn volledig hervulbaar en worden met opzet geconserveerd in plaats van gerecycled.

Naam van het project : Kjaer Weis, Naam van de ontwerper : Marc Atlan, Naam van de cliƫnt : .

Kjaer Weis Make-Up Collectie

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.