Design tijdschrift
Design tijdschrift
Beeldende Kunst

Loving Nature

Beeldende Kunst Loving nature is een project van kunstwerken die verwijzen naar liefde en respect voor de natuur, voor alle levende wezens. Op elk schilderij legt Gabriela Delgado speciale nadruk op kleur, waarbij ze zorgvuldig elementen kiest die met harmonie versmelten om een weelderige maar eenvoudige afwerking te bereiken. Het onderzoek en haar oprechte liefde voor design geven het een intuĆÆtief vermogen om levendige gekleurde stukken te maken met spotelementen, variĆ«rend van fantastisch tot ingenieus. Haar cultuur en persoonlijke ervaringen vormen de composities tot unieke visuele verhalen, die elke sfeer zeker zullen verfraaien met natuur en vrolijkheid.

Roman

180Āŗ North East

Roman "180 Ā° Noordoost" is een verhaal van 90.000 woorden. Het vertelt het waargebeurde verhaal van de reis die Daniel Kutcher maakte door AustraliĆ«, AziĆ«, Canada en ScandinaviĆ« in de herfst van 2009 toen hij 24 was. GeĆÆntegreerd in de hoofdtekst die het verhaal vertelt van wat hij tijdens de reis heeft meegemaakt en geleerd. , foto's, kaarten, expressieve tekst en video helpen de lezer onder te dompelen in het avontuur en geven een beter beeld van de persoonlijke ervaring van de auteur.

Zitplaatsen Voor Transitrijders

Door Stops

Zitplaatsen Voor Transitrijders Door Stops is een samenwerking tussen ontwerpers, kunstenaars, ruiters en buurtbewoners om verwaarloosde openbare ruimtes, zoals doorgangsstops en braakliggende terreinen, te vullen met zitgelegenheid om de stad aangenamer te maken. De units zijn ontworpen om een veiliger en esthetisch aantrekkelijker alternatief te bieden voor het huidige en zijn doordrenkt met grote tentoonstellingen van openbare kunst in opdracht van lokale kunstenaars, wat zorgt voor een gemakkelijk identificeerbare, veilige en aangename wachtruimte voor ruiters.

Kapselontwerp En -Concept

Hairchitecture

Kapselontwerp En -Concept HAIRCHITECTURE is het resultaat van een associatie tussen een kapper - Gijo en een groep architecten - FAHR 021.3. Gemotiveerd door de Culturele Hoofdstad van Europa in Guimaraes 2012, stellen ze een idee voor om twee creatieve methodologieƫn, Architectuur & Kapsel, samen te voegen. Met het brutalistische architectuurthema is het resultaat een verbazingwekkend nieuw kapsel dat een transfiguratiehaar aanduidt in absolute gemeenschap met architecturale structuren. De gepresenteerde resultaten zijn gedurfd en experimenteel van aard met een sterke hedendaagse interpretatie. Teamwork en vaardigheid waren cruciaal om een ogenschijnlijk gewoon haar te maken.

Kalender

NISSAN Calendar 2013

Kalender Elk jaar produceert Nissan een kalender met als thema de slogan 'Excitement als geen ander'. De versie van 2013 is gevuld met eye-opening en unieke ideeƫn en afbeeldingen als resultaat van samenwerking met een dansschilderkunstenaar "SAORI KANDA". Alle afbeeldingen in de kalender zijn het werk van SAORI KANDA, de dansschilderkunstenaar. Haar inspiratie van Nissan-voertuigen belichaamde ze in haar schilderijen die rechtstreeks waren getekend op een horizontaal gordijn dat in de studio was geplaatst.

Brochure

NISSAN CIMA

Brochure 惻 Nissan integreerde al zijn ultramoderne technologieƫn en wijsheid, interieurmaterialen van uitstekende kwaliteit en de kunst van Japans vakmanschap ("MONOZUKURI" in het Japans) om een luxe sedan van ongeƫvenaarde kwaliteit te creƫren - de nieuwe CIMA, het enige vlaggenschip van Nissan.惻 Deze brochure is niet alleen ontworpen om de producteigenschappen van CIMA te laten zien, maar ook om het publiek het vertrouwen en de trots van Nissan over zijn vakmanschap duidelijk te maken.