Design tijdschrift
Design tijdschrift
Digitale Kunst

Surface

Digitale Kunst Door de etherische aard van het stuk ontstaat iets tastbaars. Het idee komt voort uit het gebruik van water als een element om het concept van verharding en oppervlakte zijn over te brengen. De ontwerper heeft een fascinatie voor het tot stand brengen van onze identiteit en de rol die de mensen om ons heen daarin spelen. Voor hem "duiken" we op als we iets van onszelf laten zien.

Naam van het project : Surface, Naam van de ontwerper : Grégoire A. Meyer, Naam van de cliënt : .

Surface Digitale Kunst

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.