Design tijdschrift
Design tijdschrift
Briefpapier

commod – Feines in Holz

Briefpapier „Commod“ is gespecialiseerd in interieurbouw. Onder het motto “fine wood commodities” realiseert het bedrijf bijzonder exclusieve woonprojecten. Het briefpapier moest aan deze claim voldoen. Er is een gereduceerde maar speelse lay-out gerealiseerd met behulp van bijzonder gemengde kleuren. Het briefpapier weerspiegelt zowel de stijl van het bedrijf als zijn ideologie om alleen het meest kostbare materiaal te gebruiken: het papier is gemaakt van 100 procent katoen, de enveloppen van echt houten fineer. De visitekaartjes 'belichamen' de slogan van het bedrijf door een driedimensionale ruimte te creëren met typische houten producten.

Naam van het project : commod – Feines in Holz, Naam van de ontwerper : Jens Lattke, Naam van de cliënt : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Briefpapier

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.