Design tijdschrift
Design tijdschrift
Klimtoren

Wisdom Path

Klimtoren De niet-functionerende watertoren is door het management van de werkplaats besloten om te reconstrueren tot een klimmuur. Het hoogste punt eromheen is goed zichtbaar buiten de werkplaats. Het heeft een schilderachtig uitzicht op het Senezh-meer, het werkplaatsgebied en het dennenbos rondom. Na afronding van hun studie nemen de studenten deel aan een ceremoniƫle klim naar de top van de toren als observatiepunt. Spiraalbeweging rond de toren is een symbool van het proces van het opdoen van ervaringen. En het hoogste punt is een symbool van levenservaring dat uiteindelijk verandert in de steen van wijsheid.

Schaakstokcake-Verpakking

K & Q

Schaakstokcake-Verpakking Dit is een verpakkingsontwerp voor gebakken goederen (stickcakes, financiers). Met een lengte / breedte-verhouding van 8: 1 zijn de zijkanten van deze hoezen extreem lang en zijn ze bedekt met een dambordpatroon. Het patroon loopt door op de voorkant, waar ook een centraal geplaatst venster is waardoor de inhoud van de hoes te zien is. Wanneer alle acht hoezen in deze cadeauset zijn uitgelijnd, wordt het prachtige geruite patroon van een schaakbord onthuld. K & amp; Q maakt uw speciale gelegenheid net zo elegant als de theetijd van een koning en een koningin.

Wafeltaartverpakking

Miyabi Monaka

Wafeltaartverpakking Dit is een verpakkingsontwerp voor wafeltaart gevuld met bonenjam. De pakketten zijn ontworpen met tatami-motieven om een Japanse kamer op te roepen. Naast de pakketten bedachten ze ook een pakketontwerp in hoesstijl. Dit maakte het mogelijk om (1) een traditionele open haard te laten zien, een uniek kenmerk van een theesalon, en (2) theesalons te creƫren in 2-mat, 3-mat, 4,5-mat, 18-mat en verschillende andere maten. De achterkant van de pakketten zijn versierd met andere ontwerpen dan het tatami-motief, zodat ze afzonderlijk kunnen worden verkocht.

Fotografische Kunst

Forgotten Paris

Fotografische Kunst Forgotten Paris zijn zwart-witfoto's van de oude metro's van de Franse hoofdstad. Dit ontwerp is een repertoire van plaatsen die maar weinig mensen kennen omdat ze illegaal en moeilijk toegankelijk zijn. Matthieu Bouvier verkent deze gevaarlijke plekken al tien jaar om dit vergeten verleden te ontdekken.

Verpakte Cocktails

Boho Ras

Verpakte Cocktails Boho Ras verkoopt verpakte cocktails gemaakt met de beste lokale Indiase sterke drank. Het product heeft een Boheemse sfeer, die de onconventionele artistieke levensstijl weergeeft en de visuals van het product zijn de abstracte weergave van de buzz die de consument krijgt na het drinken van de cocktail. Het is er perfect in geslaagd om het middelpunt te bereiken waar Global en Local samenkomen, waar ze samensmelten om een Glocal-sfeer voor het product te vormen. Boho Ras verkoopt pure sterke drank in flessen van 200 ml en verpakte cocktails in flessen van 200 ml en 750 ml.

Podcast

News app

Podcast News is een interviewtoepassing voor audio-informatie. Het is geĆÆnspireerd op het platte ontwerp van de iOS-appel met illustraties om de informatieblokken te illustreren. Visueel heeft de achtergrond een elektrisch blauwe kleur als missie om de blokken te laten opvallen. Er zijn maar weinig grafische elementen, het doel, om de applicatie gebruiksvriendelijk te maken zonder de gebruiker af te leiden of te verliezen.