Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verpakking Voor Koreaanse Gezondheidsvoeding

Darin

Verpakking Voor Koreaanse Gezondheidsvoeding De Darin is ontworpen om moderne mensen te bevrijden van onwil voor Korea's traditionele gezondheidsvoedingsproducten in de vermoeidheidsmaatschappij, met eenvoudige, grafische duidelijkheid bij het bezorgen van pakketten aan de gevoeligheden van moderne mensen, in tegenstelling tot de niet-ontworpen afbeeldingen die zijn gebruikt door traditionele Koreaanse reformwinkels. . Alle ontwerpen zijn gemaakt van motieven van bloedcirculatie en visualiseren het doel om vitaliteit en gezondheid te bieden aan de vermoeide jaren '20 en '30.

3D-Animatie

Alignment to Air

3D-Animatie Wat de animatie van de creatieve brief betreft, begon Jin met het alfabet A. En als het op de conceptstap aankwam, probeerde hij een krachtigere stemming te zien die reflecteerde op zijn filosofie, die behoorlijk actief is maar tegelijkertijd organiseert. Onderweg kwam hij met de tegenstrijdige woorden die op de een of andere manier volledig voor zijn idee stonden, zoals align to air, wat de titel is van dit project. Met dat in gedachten presenteert de animatie nauwkeurigere en fijnere momenten bij het eerste woord. Aan de andere kant resulteert dit in een nogal flexibele en losse sfeer om de laatste letter te manifesteren.

Webdesign En Ux

Si Me Quiero

Webdesign En Ux De Sí, Me Quiero-website is een ruimte die helpt om jezelf te zijn. Om het project uit te voeren, moesten interviews worden afgenomen en moest de sociale en culturele context met betrekking tot vrouwen worden verkend; haar projectie in de samenleving en met zichzelf. Er werd geconcludeerd dat het web een begeleiding zou zijn en zou worden uitgevoerd met een aanpak om van jezelf te houden. In het ontwerp wordt eenvoud weerspiegeld met neutrale tinten met rode contrasten om de aandacht te vestigen op bepaalde acties, kleuren van het merk van het boek dat door de klant is uitgegeven. De inspiratie kwam van constructivistische kunst.

Wijnetiketontwerp

314 Pi

Wijnetiketontwerp Experimenteren met wijnproeven is een nooit eindigend proces dat leidt tot nieuwe wegen en uiteenlopende aroma's. De oneindige reeks pi, het irrationele getal met de eindeloze decimalen zonder de laatste te kennen, vormde de inspiratie voor de naam van deze wijnen zonder sulfieten. Het ontwerp is bedoeld om de kenmerken van de 3,14-wijnseries in de schijnwerpers te zetten in plaats van ze te verbergen tussen afbeeldingen of grafische afbeeldingen. Door een minimalistische en eenvoudige benadering te volgen, toont het label alleen de echte kenmerken van deze natuurlijke wijnen zoals ze kunnen worden waargenomen in het notitieboek van de oenoloog.

Boek

ZhuZi Art

Boek Een serie boekuitgaven voor de verzamelde werken van traditionele Chinese kalligrafie en schilderkunst wordt uitgegeven door Nanjing Zhuzi Art Museum. Met zijn lange geschiedenis en elegante techniek, worden de traditionele Chinese schilderijen en kalligrafie gekoesterd vanwege hun zeer artistieke en praktische aantrekkingskracht. Bij het ontwerpen van de collectie zijn abstracte vormen, kleuren en lijnen gebruikt om een consistente sensualiteit te creëren en de lege ruimte in de schets te benadrukken. Het moeiteloze valt samen met kunstenaars in traditionele schilder- en kalligrafiestijlen.

Fotografie

The Japanese Forest

Fotografie The Japanese Forest is ontleend aan een Japans religieus perspectief. Een van de Japanse oude religies is animisme. Animisme is een overtuiging dat niet-menselijke wezens, stillevens (mineralen, artefacten, enz.) En onzichtbare dingen ook een bedoeling hebben. Fotografie lijkt hier op. Masaru Eguchi fotografeert iets dat gevoel in het onderwerp geeft. Bomen, gras en mineralen voelen de wil van het leven. En zelfs artefacten zoals dammen die lang in de natuur zijn gebleven, voelen de wil. Net zoals je de ongerepte natuur ziet, zal de toekomst het huidige landschap zien.