Design tijdschrift
Design tijdschrift
Foto's Voor Tijdschriftdekking

TimeFlies

Foto's Voor Tijdschriftdekking Het belangrijkste idee was om je te onderscheiden van de massa traditionele klantenmagazines. Allereerst door de ongebruikelijke hoes. De voorkant van het tijdschrift TimeFlies voor de luchtvaartmaatschappij Nordica heeft een hedendaags Ests ontwerp en de titel van het tijdschrift op de omslag van elk nummer is met de hand geschreven door de auteur van het afgebeelde werk. Het moderne en minimalistische ontwerp van de omslagen van het tijdschrift geeft zonder enige aanvullende woorden de creativiteit van de nieuwe luchtvaartmaatschappij, de aantrekkelijkheid van de Estse aard en het succes van de jonge Estse ontwerpers weer.

Digitale Recepten Voor Sociale Media

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Digitale Recepten Voor Sociale Media Unilever Food Solutions gaf chef-kok Heidi Heckmann (Regional Customer Chef, Kaapstad) de opdracht om 11 unieke Spice Blends-recepten te maken met behulp van de Robertsons Spice Range. Als onderdeel van de campagne 'Our Journey, Your Discovery' was het idee om met deze ingrediënten unieke afbeeldingen en ontwerpen te maken voor een leuke Facebook-campagne. Elke week werden de unieke Spice Blends van Chef Heidi gepost als media-rijke Facebook Canvas Posts. Elk van deze recepten is ook beschikbaar voor iPad-download op de UFS.com-website.

Kunstinstallatieontwerp

Kasane no Irome - Piling up Colors

Kunstinstallatieontwerp Een installatieontwerp van Japanese Dance. Japanners stapelen van oudsher kleuren op om heilige dingen uit te drukken. Ook is het stapelen van het papier met vierkante silhouetten gebruikt als iets dat heilige diepte vertegenwoordigt. Nakamura Kazunobu ontwierp een ruimte die de sfeer verandert door over te gaan op verschillende kleuren met zo'n vierkant "opstapelen" als motief. Panelen die in de lucht vliegen en die zich centreren op de dansers, bedekken de lucht boven de podiumruimte en geven de schijn weer van licht dat door de ruimte valt dat zonder de panelen niet te zien is.

Geschenkverpakkingen Voor Taarten

Marais

Geschenkverpakkingen Voor Taarten Geschenkverpakkingen voor taarten (financier). De afbeelding toont de doos van 15 cake-formaat (twee octaven). Gewoonlijk zetten geschenkdozen alle taarten gewoon netjes op een rij. Hun dozen met individueel verpakte cakes zijn echter anders. Ze bespaarden kosten door zich te concentreren op slechts één ontwerp, en door gebruik te maken van alle zes de oppervlakken, konden ze elk type toetsenbord opnieuw creëren. Met dit ontwerp kunnen ze elk toetsenbordformaat maken, van kleine toetsenborden tot volledige piano's met 88 toetsen, en zelfs nog groter. Voor een octaaf van 13 toetsen gebruiken ze bijvoorbeeld 8 cakes. En een vleugelpiano met 88 toetsen zou een geschenkdoos met 52 taarten zijn.

Merkidentiteit

SioZEN

Merkidentiteit Siozen introduceert een nieuw revolutionair hygiënesysteem op hoog niveau dat uw ruimteoppervlakken, handen en lucht op unieke wijze transformeert in een krachtig beschermingssysteem tegen microbiële / toxische vervuiling. Moderne bouwmethoden zijn geweldig om ons een betere energie-efficiëntie en comfort te bieden, maar dat heeft een prijs. Strakkere en tochtvrije gebouwen dragen bij aan de vorming van talloze verontreinigende stoffen. Zelfs als het ventilatiesysteem van het gebouw goed is ontworpen en goed wordt onderhouden, blijft vervuiling binnenshuis een serieus probleem. Er zijn nieuwe benaderingen nodig.

Verpakking

The Fruits Toilet Paper

Verpakking Veel bedrijven en winkels in heel Japan geven klanten een rol toiletpapier als een nieuwigheidscadeau om hun waardering te tonen. Het Fruit Toilet Paper is ontworpen om klanten te imponeren met zijn schattige stijl, perfect voor dergelijke gelegenheden. Er zijn 4 ontwerpen om uit te kiezen: Kiwi, Aardbei, Watermeloen en Sinaasappel. Sinds de aankondiging van het ontwerp en de release van het product, is het geïntroduceerd in meer dan 50 media, waaronder tv-stations, tijdschriften en websites, in 23 steden in 19 landen.