Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wodka

Kasatka

Wodka "KASATKA" is ontwikkeld als premium wodka. Het ontwerp is minimalistisch, zowel in de vorm van de fles als in de kleuren. Een eenvoudige cilindrische fles en een beperkt aantal kleuren (wit, grijstinten, zwart) benadrukken de kristallijne zuiverheid van het product, en de elegantie en stijl van een minimalistische grafische benadering.

Naam van het project : Kasatka, Naam van de ontwerper : Anastasia Smyslova, Naam van de cliƫnt : Anastasia Smyslova.

Kasatka Wodka

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.