Design tijdschrift
Design tijdschrift
Optische Installatie

Opx2

Optische Installatie Opx2 is een optische installatie die een symbiotische relatie tussen natuur en technologie onderzoekt. Een relatie waarin patronen, herhaling en ritme zowel natuurlijke formaties als bewerkingen van computerprocessen beschrijven. De teruggetrokken geometrie, tijdelijke ondoorzichtigheid en / of dichtheid van de installaties zijn vergelijkbaar met het fenomeen van rijden door een maĆÆsveld of worden uitgelegd in technologie terwijl we naar binaire code kijken. Opx2 bouwt complexe geometrie en daagt de perceptie van volume en ruimte uit.

Naam van het project : Opx2, Naam van de ontwerper : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Naam van de cliƫnt : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Optische Installatie

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.