Design tijdschrift
Design tijdschrift
Etiketten

Propeller

Etiketten Propeller is een verzameling sterke drank uit verschillende delen van de wereld, geassocieerd met het thema vliegreizen en een pilootreiziger als merkpersonage. Kenmerken van elke soort drank worden belicht door middel van talloze illustraties, inscripties die lijken op luchtvaartbadges en schetsen die dienen als cocktailrecepten. Veelzijdig ontwerp wordt aangevuld met verschillende tinten gekleurd folie, verschillende lakken, patronen en reliƫf.

Naam van het project : Propeller, Naam van de ontwerper : Asta Kauspedaite, Naam van de cliƫnt : Stumbras.

Propeller Etiketten

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.