Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalender De promotiekalender van de portaalsite, goo (http://www.goo.ne.jp) is een functionele kalender waarbij het blad voor elke maand verandert in een zak waarin u uw visitekaartjes, notities en bonnen kunt bewaren en beheren . Het thema is Red String om de band tussen goo en zijn gebruikers te laten zien. Beide uiteinden van de zak worden namelijk vastgehouden door rode steken die het hoogtepunt van het ontwerp worden. Een kalender in een aangenaam expressieve vorm, het is precies goed voor 2014.

Naam van het project : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Naam van de ontwerper : Katsumi Tamura, Naam van de cliënt : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Kalender

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.