Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kleed

Folded Tones

Kleed Tapijten zijn van nature plat, het doel was om dit simpele feit uit te dagen. De illusie van driedimensionaliteit wordt bereikt met slechts drie kleuren. De verscheidenheid aan tinten en diepte van het vloerkleed is afhankelijk van de breedte en dichtheid van de strepen, in plaats van een groot kleurenpalet dat kan passen bij een bepaalde ruimte, waardoor het flexibel kan worden gebruikt. Van bovenaf of ver weg lijkt het kleed op een opgevouwen laken. Als u er echter op zit of ligt, is de illusie van de plooien mogelijk niet waarneembaar. Dit leidde tot het gebruik van eenvoudige herhalende lijnen die van dichtbij kunnen worden genoten als een abstract patroon.

Jurk

Nyx's Arc

Jurk Wanneer het licht met een fijn niveau door de ramen doordringt, zal het een niveau van esthetische verlichting produceren, verlichting om mensen in de kamer te brengen wanneer het mysterieus en stil is, zoals de Nyx met een mysterieus en stil, het gebruik van gelamineerde stoffen en draai om zo'n interpretatie van schoonheid te spreiden.

Ketting

Extravaganza

Ketting Een elegante collier geïnspireerd op kemphanen, oude halsversieringen die je kunt zien op veel prachtige schilderijen uit de zestiende en zeventiende eeuw. Gekenmerkt door een eigentijds en modern ontwerp, waarbij de typische stijl met kragen wordt vereenvoudigd door het modern en eigentijds te maken. Een verfijnd effect dat elegantie geeft aan de drager, het gebruik van zwarte of witte kleuren maakt een veelvoud aan combinaties mogelijk met een modern en puur design. Een ketting uit één stuk, flexibel en licht. Een niet-kostbaar materiaal maar met een high fashion indrukwekkend ontwerp dat dit collier niet alleen een juweel maakt, maar ook een nieuw lichaamsversiering.

Programma Van Ontwerpevenementen

Russian Design Pavilion

Programma Van Ontwerpevenementen tentoonstellingen, ontwerpwedstrijden, workshops, educatief ontwerpadvies en publicatieprojecten gericht op het promoten van Russische ontwerpers en merken in het buitenland. Onze activiteiten stimuleren Russisch sprekende ontwerpers om hun kennis en vaardigheden te perfectioneren door middel van internationale projecten en hen te helpen hun rol in de ontwerpgemeenschap te begrijpen, hoe ze hun producten kunnen promoten en concurrerend kunnen maken, en echte innovaties kunnen creëren.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Dit is een product dat tegelijkertijd als functie en schoonheid dient, gekruid met een vleugje cultuur en wortels. 'Positieve en negatieve' paravant fungeert als een verstelbare en mobiele barrière voor privacy die niet uitsteekt of een ruimte verstoort. Het islamitische motief geeft een kantachtig effect dat wordt afgetrokken en omgekeerd van het Corian / Resin-materiaal. Net als bij yin yang, is er altijd een beetje goed in het slechte en altijd een beetje slecht in het goede. Als de zon ondergaat op 'Positief en Negatief', is het echt het stralende moment en schilderen de geometrische schaduwen de kamer.