Design tijdschrift
Design tijdschrift
Universiteitscafé

Ground Cafe

Universiteitscafé Het nieuwe 'Ground'-café dient niet alleen om sociale cohesie te creëren tussen docenten en studenten van de technische school, maar ook om interactie tussen en tussen leden van andere afdelingen van de universiteit te stimuleren. In ons ontwerp hebben we het onopgesmukte betonnen volume van een voormalige seminarruimte betrokken door een palet van walnotenplanken, geperforeerd aluminium en gespleten arduin over de muren, vloer en plafond van de ruimte te leggen.

Roly Poly, Verplaatsbaar Houten Speelgoed

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Verplaatsbaar Houten Speelgoed Hoe krijg je een regenboog? Hoe knuffel je een zomerwind? Ik word altijd geraakt door een aantal subtiele dingen en voel me erg tevreden en gelukkig. Hoe op te slaan en hoe te bezitten? Genoeg is zo goed als een feest. Ik wil de verschillende soorten materialen op een simpele en grappige manier vormgeven. Laat kinderen met ze spelen om de fysieke wereld te herkennen, hun verbeelding te stimuleren en hen te helpen hun omgeving te begrijpen.

Luxe Schoenen

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luxe Schoenen Gianluca Tamburini's lijn van "sandaal / vormige juwelen", genaamd Conspiracy, werd opgericht in 2010. Conspiracy schoenen combineren moeiteloos technologie en esthetiek. Hakken en zolen zijn gemaakt van materialen zoals lichtgewicht alluminium en titanium, die in sculpturale vormen zijn gegoten. Het silhouet van de schoenen wordt vervolgens benadrukt door halfedelstenen en andere weelderige versieringen. Hoogwaardige technologie en geavanceerde materialen vormen een moderne sculptuur in de vorm van een sandaal, maar waar de aanraking en ervaring van bekwame Italiaanse ambachtslieden nog steeds zichtbaar zijn.

Wieg, Schommelstoelen

Dimdim

Wieg, Schommelstoelen Lisse Van Cauwenberge creëerde deze unieke multifunctionele oplossing die dienst doet als schommelstoel en tevens als wieg wanneer twee Dimdim stoelen met elkaar worden verbonden. Elk van de schommelstoelen is gemaakt van hout met stalen steunen en afgewerkt met walnootfineer. Twee stoelen kunnen aan elkaar worden bevestigd met behulp van twee verborgen klemmen onder de zitting om een babywieg te vormen.

Broche

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broche Karakter en externe vorm van een onderwerp maken het mogelijk om een nieuw ontwerp van een ornament te veranderen. In de levendige natuur verandert de ene periode in de andere. De lente volgt op de winter en de ochtend komt na de avond. Ook de kleuren veranderen evenals de sfeer. Dit principe van vervanging, afwisseling van de beelden komt naar voren in de versieringen van de «Asia Metamorphosis», de collectie waarin twee verschillende toestanden, twee ongedwongen beelden weerspiegeld worden in één object. Beweegbare elementen van de constructie maken het mogelijk om het karakter en het uiterlijk van het ornament te veranderen.

Make-Up Collectie

Kjaer Weis

Make-Up Collectie Het ontwerp van de cosmeticalijn van Kjaer Weis distilleert de basis van de make-up van vrouwen tot de drie essentiële toepassingsgebieden: lippen, wangen en ogen. We hebben compacts ontworpen die zo zijn gevormd dat ze de kenmerken weerspiegelen die ze zullen gebruiken om te verbeteren: slank en lang voor de lippen, groot en vierkant voor de wangen, klein en rond voor de ogen. De compacts zwenken voelbaar open met een innovatieve zijwaartse beweging, uitwaaierend als de vleugels van een vlinder. Deze compacts zijn volledig hervulbaar en worden met opzet geconserveerd in plaats van gerecycled.