Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

calendar 2013 “ZOO”

Kalender De ZOO is een papieren knutselset voor het maken van zes dieren, die elk dienen als een kalender van twee maanden. Beleef een leuk jaar met je "kleine dierentuin"! Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".

Meubels Die Transformeren

Ludovico

Meubels Die Transformeren De manier waarop het ruimte bespaart is vrij origineel, met twee stoelen die volledig in de lade zijn verborgen. Wanneer u in het hoofdmeubel wordt geplaatst, realiseert u zich niet dat wat laden lijken te zijn, eigenlijk twee afzonderlijke stoelen zijn. U kunt ook een tafel hebben die als bureau kan worden gebruikt wanneer deze uit de hoofdstructuur wordt gehaald. De hoofdstructuur bestaat uit vier lades en een vak net boven de bovenste la waarin je veel spullen kunt opbergen. Het belangrijkste materiaal dat voor dit meubel wordt gebruikt, beign eucaliptus vingerlas, is milieuvriendelijk, ongelooflijk resistent, hard en heeft een zeer sterke visuele aantrekkingskracht.

Kloktoepassing

Dominus plus

Kloktoepassing Dominus plus drukt tijd op een originele manier uit. Als stippen op domino-stukken vertegenwoordigen drie groepen stippen: uren, tientallen minuten en minuten. De tijd van de dag is af te lezen aan de kleur van de stippen: groen voor AM; geel voor PM. De applicatie bevat een timer, een wekker en een klokkenspel. Alle functies zijn navigeerbaar door afzonderlijke hoekpunten aan te raken. Het heeft een origineel en artistiek ontwerp dat de werkelijke 21ste-eeuwse Face of Time presenteert. Het is ontworpen in een prachtige symbiose met de hoesjes van draagbare Apple-apparaten. Het heeft een eenvoudige interface met slechts een paar noodzakelijke woorden om het te bedienen.

Commerciële Ruimte

De Kang Club

Commerciële Ruimte Dekang is gelegen in het commerciële centrum van Guangzhou, China, is een spa en entertainment een van de commerciële projecten. Het project is in het ontwerpconcept van "stedelijk landschap" de fundamentele aanwijzing om te reageren op de eisen van het moderne stadsleven.

Berichtkaart

Standing Message Card “Post Animal”

Berichtkaart Laat de knutselkit voor dierenpapier uw belangrijke boodschappen overbrengen. Schrijf je bericht in de hoofdtekst en stuur het samen met andere delen in de envelop. Dit is een leuke berichtkaart die de ontvanger in elkaar kan zetten en kan weergeven. Bevat zes verschillende dieren: eend, varken, zebra, pinguïn, giraf en rendier. Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt.

Transformeerbare Bank

Mäss

Transformeerbare Bank Ik wilde een modulaire bank creëren die kan worden omgevormd tot verschillende afzonderlijke zitoplossingen. Het hele meubel bestaat uit slechts twee verschillende stukken van dezelfde vorm om een verscheidenheid aan oplossingen te vormen. De hoofdstructuur is dezelfde laterale vorm van de armleuningen, maar alleen dikker. De armleuningen kunnen 180 graden worden gedraaid om het hoofdstuk van het meubel te veranderen of voort te zetten.