Design tijdschrift
Design tijdschrift
Volautomatische Theemachine

Tesera

Volautomatische Theemachine De volautomatische Tesera vereenvoudigt het proces van theebereiding en zet een sfeervol podium voor het zetten van thee. De losse thee wordt afgevuld in speciale Potten waarin, uniek, zettijd, watertemperatuur en de hoeveelheid thee individueel kunnen worden aangepast. De machine herkent deze instellingen en zet volautomatisch de perfecte thee in de doorzichtige glazen kamer. Nadat de thee is uitgeschonken, vindt een automatisch reinigingsproces plaats. Een geïntegreerd dienblad kan worden verwijderd om te serveren en kan ook als klein fornuis worden gebruikt. Of het nu een kopje of een pot is, uw thee is perfect.

Wellnesscentrum

Yoga Center

Wellnesscentrum Het yogacentrum, gelegen in de drukste wijk van Koeweit-Stad, is een poging om de kelderverdieping van de Jassim-toren nieuw leven in te blazen. De locatie van het project was onorthodox. Het was echter een poging om vrouwen te dienen, zowel binnen de stadsgrenzen als vanuit de omliggende woonwijken. De receptie in het midden is vergrendeld met zowel de kluisjes als het kantoorgedeelte, waardoor de leden vlot kunnen stromen. Het Locker-gebied wordt vervolgens uitgelijnd met het beenwasgebied dat de 'schoenvrije zone' aangeeft. Vanaf dan is de gang en leeszaal die naar de drie yogakamers leiden.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon is een Thaise bistro in het hart van Koeweit-stad. Het kijkt uit over de Fahad Al Salim-straat, een straat die vroeger gerespecteerd werd vanwege zijn handel. Het ruimteprogramma van deze bistro vereist een efficiënt ontwerp voor alle keuken-, opslag- en toiletruimtes; waardoor er een ruime eethoek is. Om dit te bereiken, werkt het interieur waar het op een harmonieuze manier kan worden geïntegreerd met de bestaande structurele elementen.

Lamp

Tako

Lamp Tako (octopus in het Japans) is een tafellamp geïnspireerd op de Spaanse keuken. De twee bodems herinneren aan de houten borden waar de “pulpo a la gallega” wordt geserveerd, terwijl de vorm en de elastische band doen denken aan een bento, de traditionele Japanse lunchbox. De onderdelen zijn gemonteerd zonder schroeven, waardoor het gemakkelijk in elkaar te zetten is. Door in stukken te worden verpakt, worden ook de verpakkings- en opslagkosten verlaagd. De verbinding van de flexibele polypropeen lampenkap is verborgen achter de elastische band. Gaten in de basis- en bovenstukken zorgen voor de nodige luchtstroom om oververhitting te voorkomen.

Armband

Fred

Armband Er zijn veel verschillende soorten armbanden en armbanden: ontwerpers, gouden, plastic, goedkoop en duur… maar hoe mooi ze ook zijn, het zijn altijd simpele en alleen maar armbanden. Fred is iets meer. Deze manchetten in hun eenvoud doen de noblesse van oude tijden herleven, maar ze zijn modern. Ze kunnen zowel op blote handen als op een zijden blouse of een zwarte trui worden gedragen, en ze zullen altijd een vleugje klasse toevoegen aan de persoon die ze draagt. Deze armbanden zijn uniek omdat ze als paar komen. Ze zijn erg licht waardoor ze comfortabel zijn om te dragen. Door ze te dragen, valt u zeker op!

Radiator

Piano

Radiator De inspiratie voor dit ontwerp kwam van Love for Music. Drie verschillende verwarmingselementen gecombineerd, die elk op één pianotoets lijken, creëren een compositie die eruitziet als een pianotoetsenbord. De lengte van de radiator kan variëren, afhankelijk van de kenmerken en proposities van de ruimte. Het conceptuele idee is niet uitgewerkt tot productie.