Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ring

The Empress

Ring Fantastische schoonheidssteen - pyroop - de essentie ervan brengt de grootsheid en plechtigheid. Dat is de schoonheid en het unieke karakter van de steen die het beeld identificeerde, dat bedoeld is voor toekomstige decoratie. Er was behoefte aan een uniek frame voor steen, dat hem de lucht in zou dragen. De steen werd over het metalen heen getrokken. Deze formule sensuele passie en aantrekkingskracht. Het was belangrijk om het klassieke concept te behouden en de moderne perceptie van sieraden te ondersteunen.

Huisstijl

Jae Murphy

Huisstijl De negatieve ruimte wordt gebruikt omdat het kijkers nieuwsgierig maakt en zodra ze dat Aha-moment ervaren, vinden ze het meteen leuk en onthouden het. Het logo heeft de initialen J, M, de camera en het statief zijn in de negatieve ruimte verwerkt. Omdat Jae Murphy vaak kinderen fotografeert, suggereren de grote trap, gevormd door de naam, en een laag geplaatste camera dat kinderen welkom zijn. Door middel van Corporate Identity design wordt het negatieve ruimte-idee uit het logo verder ontwikkeld. Het voegt een nieuwe dimensie toe aan elk item en zorgt ervoor dat de slogan, An Uncommon View of the Commonplace, waar blijft.

Broche

The Sunshine

Broche Kenmerkend voor deze sieraden is dat hier een grote stenen complexe vorm is gebruikt die is ingesteld op een onzichtbaar (lucht) frame. De weergave Sieradenontwerp opent alleen stenen die de montagetechnologie verbergen. De steen zelf wordt vastgehouden door twee onopvallende armaturen en een dunne plaat bezaaid met diamanten. Deze plaat is de basis van alle ondersteunende structuurbroches. Het bevat en de tweede steen. De hele compositie is mogelijk gemaakt na de uitgebreide hoofdslijpsteen.

Tweezitter

Mowraj

Tweezitter De Mowraj is een tweezitter die ontworpen is om de geest van etnische Egyptische en gotische stijlen te belichamen. De vorm is afgeleid van de Nowrag, de Egyptische versie van de dorsslee die is veranderd om de gotische flair te belichamen zonder de etnische antediluviaanse essentie in gevaar te brengen. Het ontwerp is zwart gelakt met etnisch-Egyptische handgemaakte gravures op beide armen en benen, evenals rijke fluwelen bekleding met bouten en trekringen waardoor het een middeleeuws gegooide gotische uitstraling heeft.

Woonhuis

Tempo House

Woonhuis Dit project is een complete renovatie van een huis in koloniale stijl in een van de meest charmante buurten van Rio de Janeiro. Gelegen op een buitengewone locatie, vol met exotische bomen en planten (origineel landschapsplan van de beroemde landschapsarchitect Burle Marx), was het belangrijkste doel om de buitentuin te integreren met de binnenruimtes door grote ramen en deuren te openen. De decoratie heeft belangrijke Italiaanse en Braziliaanse merken en het concept is om het als canvas te hebben, zodat de klant (een kunstverzamelaar) zijn favoriete stukken kan laten zien.

Multifunctionele Bouwdoos

JIX

Multifunctionele Bouwdoos JIX is een bouwpakket gemaakt door de in New York gevestigde beeldend kunstenaar en productontwerper Patrick Martinez. Het bestaat uit kleine modulaire elementen die speciaal zijn ontworpen om standaard drinkrietjes met elkaar te verbinden, om zo een breed scala aan constructies te creëren. De JIX-connectoren worden geleverd in platte roosters die gemakkelijk uit elkaar klikken, elkaar kruisen en op hun plaats klikken. Met JIX kun je alles bouwen, van ambitieuze structuren op kamerformaat tot ingewikkelde sculpturen op tafelbladen, allemaal met JIX-connectoren en drinkrietjes.