Design tijdschrift
Design tijdschrift
Draagbare Luidspreker

Ballo

Draagbare Luidspreker De Zwitserse ontwerpstudio BERNHARD | BURKARD ontwierp een unieke speaker voor OYO. De vorm van de luidspreker is een perfecte bol zonder echte standaard. De BALLO speaker legt, rolt of hangt voor een 360 graden muziekervaring. Het ontwerp volgt principes van minimalistisch ontwerp. Een kleurrijke riem versmelt twee hersenhelften. Het beschermt de luidspreker en verhoogt de bastonen wanneer hij op een oppervlak ligt. De speaker wordt geleverd met een ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij en is compatibel met de meeste audioapparaten. De 3,5 mm-aansluiting is een gewone stekker voor een koptelefoon. De BALLO speaker is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren.

Ring

Pollen

Ring Elk stuk is een interpretatie van een fragment uit de natuur. De natuur wordt een voorwendsel om juwelen tot leven te wekken door te spelen met texturen, lichten en schaduwen. Het doel is om een juweel te voorzien van geïnterpreteerde vormen zoals de natuur ze zou ontwerpen met zijn gevoeligheid en sensualiteit. Alle stukken zijn met de hand gemaakt om de texturen en de bijzonderheden van het juweel te versterken. De stijl is puur om de substantie van het plantaardige leven te bereiken. Het resultaat geeft een stuk dat zowel uniek als tijdloos is en diep verbonden is met de natuur.

Individuele Huisthermostaat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuele Huisthermostaat De thermostaat voor smartphone heeft een minimalistisch, elegant ontwerp dat in strijd is met traditionele thermostaatontwerpen. De doorschijnende kubus verandert in een oogwenk van wit naar kleur. Het enige wat u hoeft te doen is een van de 5 verwisselbare kleurenfilms op de achterkant van het apparaat aanbrengen. Zacht en licht, de kleur geeft een delicaat vleugje originaliteit. Fysieke interacties worden tot een minimum beperkt. Met een simpele aanraking kan de temperatuur worden gewijzigd terwijl alle andere bedieningselementen vanaf de smartphone van de gebruiker worden gemaakt. Het E-ink scherm gekozen vanwege zijn ongeëvenaarde kwaliteit en minimaal energieverbruik.

Beeldende Kunst

Loving Nature

Beeldende Kunst Loving nature is een project van kunstwerken die verwijzen naar liefde en respect voor de natuur, voor alle levende wezens. Op elk schilderij legt Gabriela Delgado speciale nadruk op kleur, waarbij ze zorgvuldig elementen kiest die met harmonie versmelten om een weelderige maar eenvoudige afwerking te bereiken. Het onderzoek en haar oprechte liefde voor design geven het een intuïtief vermogen om levendige gekleurde stukken te maken met spotelementen, variërend van fantastisch tot ingenieus. Haar cultuur en persoonlijke ervaringen vormen de composities tot unieke visuele verhalen, die elke sfeer zeker zullen verfraaien met natuur en vrolijkheid.

Aanpasbare Sieraden

Gravity

Aanpasbare Sieraden Terwijl in de 21e eeuw het gebruik van moderne technologieën, nieuwe materialen of extreem nieuwe vormen vaak een must is om innovaties te doen, bewijst Gravity het tegenovergestelde. Zwaartekracht is een verzameling aanpasbare sieraden die alleen gebruik maken van draadsnijden, een zeer oude techniek, en de zwaartekracht, een onuitputtelijke bron. De collectie is samengesteld uit een groot aantal zilveren of gouden elementen, met verschillende designs. Elk van hen kan worden geassocieerd met parels of stenen strengen en hangers. De collectie wordt zo oneindig veel verschillende juwelen.

Lamp

Schon

Lamp Lichtbronnen van deze unieke lamp worden in het midden van de algehele vorm geplaatst, zodat deze een zachte en uniforme lichtbron verlicht. De lichte oppervlakken kunnen van het hoofdgedeelte worden gescheiden, dus de eenvoudige lichaamsvorm met lagere delen plus energiebesparing door een laag stroomverbruik geeft het een extra functie. Ook een aanraakbare behuizing om het licht AAN of UIT te zetten is een ander modern kenmerk van dit unieke licht. Expressie leidt tot verschillen in verlichting en de verlichting van de lamp is ontworpen. Het meeste licht komt van lampen zodat de kijker niet van het licht kan profiteren. Prachtig om te leven.