Design tijdschrift
Design tijdschrift
Groeiende Lamp

BB Little Garden

Groeiende Lamp Dit project stelt voor om dit nieuwe gebruik te ondersteunen dat een vollere zintuiglijke kookervaring biedt. BB Little Garden is een stralend groeiende lamp, die de plaats van aromatische planten in de keuken opnieuw wil bezoeken. Het is een volume met duidelijke lijnen, als een echt minimalistisch object. Het strakke ontwerp is speciaal bestudeerd om zich aan te passen aan een verscheidenheid aan binnenomgevingen en een speciale noot te geven aan de keuken. BB Little garden is een raamwerk voor planten, de zuivere lijn vergroot ze en stoort de lezing niet.

Ontwerpstudio Met Galerie

PARADOX HOUSE

Ontwerpstudio Met Galerie Paradox House, een split-level magazijn dat een chique multimedia-ontwerpstudio is geworden, vindt de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl en weerspiegelt de unieke smaak en manier van leven van de eigenaar. Het creëerde een opvallende multimedia-ontwerpstudio met strakke, hoekige lijnen met een prominente geel getinte glazen doos op de tussenverdieping. Geometrische vormen en lijnen zijn modern en ontzagwekkend, maar smaakvol uitgevoerd om een unieke werkruimte te garanderen.

Bijzettafel

una

Bijzettafel naadloze integratie is de essentie van de una-tafel. drie esdoornvormen komen samen om een oppervlak van gehard glas te ondersteunen. het product van intensief nadenken over materialen en hun mogelijkheden, stevig maar toch luchtig van uiterlijk en ongelooflijk lichtgewicht, una komt naar voren als de belichaming van balans en gratie.

Damesmode Collectie

The Hostess

Damesmode Collectie De afstudeercollectie van Daria Zhiliaeva gaat over vrouwelijkheid en mannelijkheid, kracht en kwetsbaarheid. De inspiratie van de collectie komt uit een oud sprookje uit de Russische literatuur. De gastvrouw van de Copper Mountain is een magische beschermheer van mijnwerkers uit een oud Russisch sprookje. In deze collectie zie je het prachtige huwelijk van rechte lijnen, geïnspireerd door mijnwerkersuniformen, en de sierlijke volumes van Russische nationale klederdracht. Teamleden: Daria Zhiliaeva (ontwerper), Anastasiia Zhiliaeva (assistent van de ontwerper), Ekaterina Anzylova (fotograaf)

Leercentrum

STARLIT

Leercentrum Starlit Learning Center is ontworpen om prestatietraining te geven in een ontspannen leeromgeving voor kinderen van 2-6 jaar. Kinderen in Hong Kong studeren onder hoge druk. Om de vorm en ruimte door de lay-out te versterken en in verschillende programma's te passen, passen we de Ancient Rome City Planning toe. Cirkelvormige elementen komen vaak voor langs stralende armen binnen de asindeling om het klaslokaal en de studio's tussen twee verschillende vleugels vast te maken. Dit leercentrum is ontworpen om een heerlijke leeromgeving te creëren met de grootst mogelijke ruimte.

Commode

shark-commode

Commode Commode verenigd met een open plank, en dit geeft het gevoel van beweging en twee delen maken het stabieler. Het gebruik van verschillende oppervlakteafwerkingen en verschillende kleuren maakt het mogelijk om verschillende stemmingen te creëren en kan in verschillende interieurs worden geïnstalleerd. De gesloten commode en open plank wekken de illusie van een levend wezen.