Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoorinrichting

Brockman

Kantoorinrichting Als investeringsmaatschappij in de mijnbouwsector zijn efficiëntie en productiviteit sleutelaspecten in de bedrijfsroutine. Het ontwerp is aanvankelijk geïnspireerd door de natuur. Een andere inspiratie die in het ontwerp naar voren komt, is de nadruk op geometrie. Deze sleutelelementen stonden in de voorhoede van de ontwerpen en werden dus visueel vertaald door het gebruik van geometrische en psychologische inzichten in vorm en ruimte. Om het prestige en de reputatie van het commerciële gebouw van wereldklasse te behouden, wordt een unieke bedrijfsarena geboren door het gebruik van glas en staal.

Tafel

Minimum

Tafel Zeer licht en eenvoudig in productie en transport. Het is een zeer functioneel ontwerp, hoewel het van buitenaf erg licht en uniek is. Deze unit is een volledig demonteerbare unit, die op elke plaats kan worden gedemonteerd en gemonteerd. De lengte kan gecombineerd worden gemaakt, omdat het houten-metalen poten kunnen zijn, gemonteerd via de metalen connectoren. De vorm en kleur van de poten kunnen naar wens worden aangepast.

Zitplaatsen Voor Transitrijders

Door Stops

Zitplaatsen Voor Transitrijders Door Stops is een samenwerking tussen ontwerpers, kunstenaars, ruiters en buurtbewoners om verwaarloosde openbare ruimtes, zoals doorgangsstops en braakliggende terreinen, te vullen met zitgelegenheid om de stad aangenamer te maken. De units zijn ontworpen om een veiliger en esthetisch aantrekkelijker alternatief te bieden voor het huidige en zijn doordrenkt met grote tentoonstellingen van openbare kunst in opdracht van lokale kunstenaars, wat zorgt voor een gemakkelijk identificeerbare, veilige en aangename wachtruimte voor ruiters.

Kast

Deco

Kast De ene kast hing boven de andere. Zeer uniek ontwerp, waardoor het meubilair de ruimte niet opvult, aangezien de dozen niet op de grond staan, maar opgehangen. Het is erg handig in gebruik, omdat de dozen zijn onderverdeeld in groepen en op deze manier zal het erg handig zijn voor de gebruiker. De kleurvariatie van de materialen is beschikbaar.

Commode

dog-commode

Commode Deze commode lijkt aan de buitenkant op een hond. Het is erg vrolijk, maar tegelijkertijd erg functioneel. In deze commode bevinden zich dertien dozen van verschillende grootte. Deze commode bestaat uit drie afzonderlijke delen, die met elkaar zijn verbonden om één uniek ding te vormen. De originele poten geven de illusie van staande hond.

Cruiser-Jacht

WAVE CATAMARAN

Cruiser-Jacht Nadenkend over de zee als een wereld in een continue beweging, namen we de 'golf' als een symbool ervan. Uitgaande van dit idee hebben we de lijnen van de rompen gemodelleerd die zichzelf lijken te breken om te buigen. Het tweede element aan de basis van het projectidee is het concept van de leefruimte dat we wilden tekenen in een soort continuïteit tussen interieur en exterieur. Door de grote glazen ramen krijgen we een bijna 360 graden zicht, wat een visuele continuïteit met buiten mogelijk maakt. Niet alleen door de grote geopende glazen deuren wordt het leven binnen in de buitenruimtes geprojecteerd. Boog. Visintin / Arch. Foytik