Design tijdschrift
Design tijdschrift
Residentie

Cheung's Residence

Residentie De residentie is ontworpen met het oog op eenvoud, openheid en natuurlijk licht. De voetafdruk van het gebouw weerspiegelt de beperking van de bestaande site en de formele uitdrukking is bedoeld om schoon en eenvoudig te zijn. Aan de noordkant van het gebouw bevinden zich een atrium en een balkon dat de entree en de eetkamer verlicht. Schuiframen zijn voorzien aan de zuidkant van het gebouw, waar de woonkamer en keuken zijn om natuurlijk licht te maximaliseren en ruimtelijke flexibiliteit te bieden. Door het hele gebouw worden dakramen voorgesteld om de ontwerpideeën verder te versterken.

Multifunctionele Tafel

Bean Series 2

Multifunctionele Tafel Deze tafel is ontworpen door de ontwerpers van Bean Buro, Kenny Kinugasa-Tsui en Lorene Faure. Het project is geïnspireerd op de kronkelige vormen van French Curves en de puzzelpuzzels en dient als het centrale stuk in een vergaderruimte op kantoor. De algehele vorm zit vol met wiebelen, wat een dramatische afwijking is van de traditionele formele zakelijke vergadertafel. De drie delen van de tafel kunnen worden aangepast in verschillende algemene vormen om de zitopstellingen te variëren; de constante verandering zorgt voor een speelse sfeer voor het creatieve kantoor.

Tijdelijk Informatiecentrum

Temporary Information Pavilion

Tijdelijk Informatiecentrum Het project is een tijdelijk paviljoen voor gemengd gebruik in Trafalgar, Londen voor verschillende functies en evenementen. De voorgestelde structuur benadrukt het idee van "tijdelijkheid" door recycling van zeecontainers als het belangrijkste bouwmateriaal te gebruiken. De metaalachtige aard ervan is bedoeld om een contrasterende relatie met het bestaande gebouw tot stand te brengen en het overgangskarakter van het concept te versterken. Ook is de formele uitdrukking van het gebouw op een willekeurige manier georganiseerd en gerangschikt, waardoor een tijdelijk herkenningspunt ter plaatse wordt gecreëerd om visuele interactie aan te trekken tijdens de korte levensduur van het gebouw.

Showroom, Winkel, Boekhandel

World Kids Books

Showroom, Winkel, Boekhandel Geïnspireerd door een lokaal bedrijf om een duurzame, volledig operationele boekwinkel te creëren met een kleine footprint, gebruikte RED BOX ID het concept van een 'open boek' om een geheel nieuwe winkelervaring te ontwerpen die de lokale gemeenschap ondersteunt. World Kids Books, gevestigd in Vancouver, Canada, is eerst een showroom, een tweede boekwinkel en een derde online winkel. Het gedurfde contrast, de symmetrie, het ritme en de pop van kleur trekken mensen naar binnen en creëren een dynamische en leuke ruimte. Het is een goed voorbeeld van hoe een zakelijk idee kan worden verbeterd door middel van interieurontwerp.

Handtas, Avondtas

Tango Pouch

Handtas, Avondtas De Tango Pouch is een uitstekende tas met een echt innovatief ontwerp. Het is een draagbaar kunstwerk dat aan het handvat van de polsband wordt gedragen, zodat u uw handen vrij heeft. Binnenin is voldoende ruimte en de opvouwbare magneetsluiting constructie zorgt voor een onverwacht gemakkelijke en brede opening. De Pouch is gemaakt van zacht gewaxt kalfsleer voor een ongelooflijk aangename aanraking van het handvat en gezwollen inzetstukken aan de zijkant, die opzettelijk contrasteren met het meer geconstrueerde hoofdgedeelte van zogenaamd geglazuurd leer.

Drijvend Resort En Marien Observatorium

Pearl Atlantis

Drijvend Resort En Marien Observatorium Een drijvend duurzaam resort en marien observatorium dat zich voornamelijk in Cagayan Ridge Marine Biodiversity Corridor, Sulu Sea, bevindt (ongeveer 200 km ten oosten van Puerto Princesa, de kust van Palawan en 20 km ten noorden van de omtrek van het natuurpark Tubbataha Reefs), dit is om aan de behoefte van ons land te voldoen voor een manier om het bewustzijn van mensen over het behoud van onze mariene biodiversiteit te vergroten met de constructie van een monumentale toeristenmagneet waar ons land de Filippijnen gemakkelijk om bekend staat.