Design tijdschrift
Design tijdschrift
Roman

180º North East

Roman "180 ° Noordoost" is een verhaal van 90.000 woorden. Het vertelt het waargebeurde verhaal van de reis die Daniel Kutcher maakte door Australië, Azië, Canada en Scandinavië in de herfst van 2009 toen hij 24 was. Geïntegreerd in de hoofdtekst die het verhaal vertelt van wat hij tijdens de reis heeft meegemaakt en geleerd. , foto's, kaarten, expressieve tekst en video helpen de lezer onder te dompelen in het avontuur en geven een beter beeld van de persoonlijke ervaring van de auteur.

Spaarvarken

DEEPE

Spaarvarken Het object is een spaarvarken. Het unieke karaktervormige uiterlijk combineert een dure, prestigieuze sieraden met een liefdevolle en vriendelijke en de constante aanwezigheid van familieleden, fondsenwerving is zeer functionele eigenschappen. Maar het meest opvallende kenmerk dat DeePee - alles naast de standaardfuncties perfect voldoet - is die nieuwe formulering, unieke en complementaire gecontextualiseerde "juweel" alle exclusieve woning.

Meshouder

Only Right Here

Meshouder Sinds de twaalfde eeuw werden de eerste stierengevechten gedocumenteerd als act of publiek spektakel. Tegenwoordig is bewustwording van mensen een symptoom van een algehele globale beoordeling, omdat we deel uitmaken van de goddelijke natuur, zijn we een geheel. "Only Right Here" symboliseert een nieuw tijdperk, waarin agressieve activiteiten zullen uitsterven, belichaamd worden in wat eens een cultureel feest was, en de grote evolutionaire stap op humanistisch niveau.

Groeiende Lamp

BB Little Garden

Groeiende Lamp Dit project stelt voor om dit nieuwe gebruik te ondersteunen dat een vollere zintuiglijke kookervaring biedt. BB Little Garden is een stralend groeiende lamp, die de plaats van aromatische planten in de keuken opnieuw wil bezoeken. Het is een volume met duidelijke lijnen, als een echt minimalistisch object. Het strakke ontwerp is speciaal bestudeerd om zich aan te passen aan een verscheidenheid aan binnenomgevingen en een speciale noot te geven aan de keuken. BB Little garden is een raamwerk voor planten, de zuivere lijn vergroot ze en stoort de lezing niet.

Ontwerpstudio Met Galerie

PARADOX HOUSE

Ontwerpstudio Met Galerie Paradox House, een split-level magazijn dat een chique multimedia-ontwerpstudio is geworden, vindt de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl en weerspiegelt de unieke smaak en manier van leven van de eigenaar. Het creëerde een opvallende multimedia-ontwerpstudio met strakke, hoekige lijnen met een prominente geel getinte glazen doos op de tussenverdieping. Geometrische vormen en lijnen zijn modern en ontzagwekkend, maar smaakvol uitgevoerd om een unieke werkruimte te garanderen.

Bijzettafel

una

Bijzettafel naadloze integratie is de essentie van de una-tafel. drie esdoornvormen komen samen om een oppervlak van gehard glas te ondersteunen. het product van intensief nadenken over materialen en hun mogelijkheden, stevig maar toch luchtig van uiterlijk en ongelooflijk lichtgewicht, una komt naar voren als de belichaming van balans en gratie.