Design tijdschrift
Design tijdschrift
Slaapbank

Umea

Slaapbank De Umea is een zeer sexy, visueel lichtgewicht en elegante slaapbank voor maximaal drie zitplaatsen en twee slaapplaatsen. Hoewel de hardware het klassieke kliksysteem is, komt de echte innovatie hiervan door de sexy lijnen en contouren die dit een behoorlijk aantrekkelijk meubelstuk maken.

Lounge Stoel

YO

Lounge Stoel YO volgt de ergonomische principes van comfortabel zitten en puur geometrische lijnen die abstract de letters "YO" vormen. Het creëert een contrast tussen een massieve, "mannelijke" houten constructie en een lichte, transparante "vrouwelijke" composietstof van de zitting en rugleuning, gemaakt van 100% gerecycled materiaal. De spanning van het doek wordt bereikt door het verweven van vezels (het zogenaamde “korset”). De loungestoel wordt aangevuld met een kruk die een bijzettafel wordt wanneer deze 90 ° wordt gedraaid. Dankzij een reeks kleurkeuzes passen ze allebei gemakkelijk in interieurs van verschillende stijlen.

Volautomatische Theemachine

Tesera

Volautomatische Theemachine De volautomatische Tesera vereenvoudigt het proces van theebereiding en zet een sfeervol podium voor het zetten van thee. De losse thee wordt afgevuld in speciale Potten waarin, uniek, zettijd, watertemperatuur en de hoeveelheid thee individueel kunnen worden aangepast. De machine herkent deze instellingen en zet volautomatisch de perfecte thee in de doorzichtige glazen kamer. Nadat de thee is uitgeschonken, vindt een automatisch reinigingsproces plaats. Een geïntegreerd dienblad kan worden verwijderd om te serveren en kan ook als klein fornuis worden gebruikt. Of het nu een kopje of een pot is, uw thee is perfect.

Wellnesscentrum

Yoga Center

Wellnesscentrum Het yogacentrum, gelegen in de drukste wijk van Koeweit-Stad, is een poging om de kelderverdieping van de Jassim-toren nieuw leven in te blazen. De locatie van het project was onorthodox. Het was echter een poging om vrouwen te dienen, zowel binnen de stadsgrenzen als vanuit de omliggende woonwijken. De receptie in het midden is vergrendeld met zowel de kluisjes als het kantoorgedeelte, waardoor de leden vlot kunnen stromen. Het Locker-gebied wordt vervolgens uitgelijnd met het beenwasgebied dat de 'schoenvrije zone' aangeeft. Vanaf dan is de gang en leeszaal die naar de drie yogakamers leiden.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon is een Thaise bistro in het hart van Koeweit-stad. Het kijkt uit over de Fahad Al Salim-straat, een straat die vroeger gerespecteerd werd vanwege zijn handel. Het ruimteprogramma van deze bistro vereist een efficiënt ontwerp voor alle keuken-, opslag- en toiletruimtes; waardoor er een ruime eethoek is. Om dit te bereiken, werkt het interieur waar het op een harmonieuze manier kan worden geïntegreerd met de bestaande structurele elementen.

Lamp

Tako

Lamp Tako (octopus in het Japans) is een tafellamp geïnspireerd op de Spaanse keuken. De twee bodems herinneren aan de houten borden waar de “pulpo a la gallega” wordt geserveerd, terwijl de vorm en de elastische band doen denken aan een bento, de traditionele Japanse lunchbox. De onderdelen zijn gemonteerd zonder schroeven, waardoor het gemakkelijk in elkaar te zetten is. Door in stukken te worden verpakt, worden ook de verpakkings- en opslagkosten verlaagd. De verbinding van de flexibele polypropeen lampenkap is verborgen achter de elastische band. Gaten in de basis- en bovenstukken zorgen voor de nodige luchtstroom om oververhitting te voorkomen.