Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalender Het Waterwheel is een driedimensionale kalender gemaakt van zes peddels in de vorm van een waterrad. Draai elke maand een unieke zelfstandige kalender voor uw bureaublad als een waterrad om te gebruiken. Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".

Bijzettafel

TIND End Table

Bijzettafel De TIND-eindtafel is een kleine, milieuvriendelijke tafel met een sterke visuele aanwezigheid. Het gerecyclede stalen blad is met waterstraal gesneden met een ingewikkeld patroon dat levendige licht- en schaduwpatronen creëert. De vormen van de bamboepoten worden bepaald door de patronen in het stalen blad, en elk van de veertien poten gaat door het stalen blad en wordt vervolgens vlak uitgesneden. Van bovenaf gezien creëert de gecarboniseerde bamboe een opvallend patroon, naast het geperforeerde staal. Bamboe is een snel hernieuwbare grondstof, aangezien bamboe een snelgroeiend gras is en geen houtproduct.

Multifunctionele Kledingkast

Shanghai

Multifunctionele Kledingkast Multifunctionele kleerkast 'Shanghai'. Voorgevelpatroon en laconieke vorm fungeren als een "decoratieve wand", en dit maakt het mogelijk om de kleerkast als een decoratief onderdeel waar te nemen. “All inclusive” systeem: omvat opslagplaatsen van verschillend volume; ingebouwde nachtkastjes die deel uitmaken van de voorgevel van de kleerkast die met één druk op de voorzijde worden geopend en gesloten; 2 ingebouwde nachtlampjes verborgen onder het uitstekende volume aan beide zijden van het bed. Het grootste deel van de kast is gemaakt van een klein houten stuk. Het bestaat uit 1500 stuks kempa's en 4500 stuks gebleekt eikenhout.

Speelgoed

Rocking Zebra

Speelgoed Kinderen zijn dol op dit speelse schommelspeelgoed, terwijl de eigentijdse look, funky graphics en natuurlijk hout echte blikvangers zijn in het moderne huis. De ontwerpuitdaging bestond uit het behouden van het essentiële karakter van een klassiek erfstukspeelgoed, terwijl geavanceerde technieken en een modulair constructiesysteem werden gebruikt om toekomstige extra diersoorten mogelijk te maken met minimale wijzigingen aan onderdelen. Het verpakte product moest ook compact zijn en minder dan 10 kg wegen voor directe verkoopkanalen via internet. Het gebruik van op maat gemaakt printlaminaat is een echte primeur, wat resulteert in een perfecte kleur- / patroonweergave op een volledig krasvast oppervlak

Thuis Bureaumeubilair

Marken Desk

Thuis Bureaumeubilair Het visueel lichtgewicht gevoel van dit elegante en toch sterke bureau brengt ons terug naar de Scandinavische designschool. De onhandige vorm van de benen, de manier waarop ze naar voren leunen, bijna als een vorstelijk groetgebaar, doet ons denken aan de silouette van een nobele man met zijn hoed af die een dame begroet. De balie verwelkomt ons om er gebruik van te maken. De vorm van de laden, als afzonderlijke ledematen van het bureau, met hun hangende gevoel en een gepersonifieerde blik aan de voorkant, scant de kamer als waakzame ogen.

Barkruk

Barcycling Chair

Barkruk Barcycling is een barstoel die is ontworpen met sportthema-ruimtes. Het trekt de aandacht met het imago van dynamiek op de barstoel, dankzij het fietszadel en het fietspedaal. Het skelet van de stoel maken polyurethaan en de bovenkant van de stoel bedekt met met de hand naaien leer Hoewel de zachtheid van polyurethaan, natuurlijk leer en handnaaikwaliteit de duurzaamheid symboliseert. In tegenstelling tot de standaard barstoel, kan die positie van de voetsteun niet worden veranderd, maar barcycling maakt het mogelijk dat variabele zittingen met het houden van de pedalen op verschillende locaties. Hierdoor wordt het langer en comfortabeler zitten.