Design tijdschrift
Design tijdschrift
Analoog Horloge

Kaari

Analoog Horloge Dit ontwerp is gebaseerd op een standaard 24-uurs analoog mechanisme (uurwijzer op halve snelheid). Dit ontwerp is voorzien van twee boogvormige stansvormen. Via hen zijn de draaiende uur- en minutenwijzers te zien. De uurwijzer (schijf) is verdeeld in twee segmenten van verschillende kleuren die, draaiend, de AM- of PM-tijd aangeven, afhankelijk van de kleur die zichtbaar wordt. De minutenwijzer is zichtbaar door de grotere straal van de straal en bepaalt welk minutenvak overeenkomt met de 0-30 minuten-wijzerplaten (gelegen aan de binnenradius van de boog) en het 30-60 minuten-slot (gelegen aan de buitenradius).

Moderne Jurk Loafer

Le Maestro

Moderne Jurk Loafer Le Maestro brengt een revolutie teweeg in de nette schoen door een Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titanium 'matrixhak' te integreren. De 'matrix hiel' vermindert de visuele massa van het hielgedeelte en toont de structurele integriteit van de nette schoen. Als aanvulling op de elegante vamp wordt hoognerfleer gebruikt voor het opvallende asymmetrische ontwerp van het bovenwerk. De integratie van het hielgedeelte met het bovenwerk is nu samengesteld tot een slank en verfijnd silhouet.

Research Branding

Pain and Suffering

Research Branding Dit ontwerp onderzoekt lijden in verschillende lagen: filosofisch, sociaal, medisch en wetenschappelijk. Vanuit mijn persoonlijke standpunt dat lijden en pijn vele gezichten en vormen kent, filosofisch en wetenschappelijk, koos ik de humanisering van lijden en pijn als mijn basis. Ik bestudeerde de analogieën tussen symbiotisch in de natuur en symbiotisch in menselijke relaties en vanuit dit onderzoek creëerde ik karakters die de symbiotische relaties tussen lijden en de patiënt en tussen pijn en degene met pijn visueel weergeven. Dit ontwerp is een experiment en de kijker is het onderwerp.

Digitale Kunst

Surface

Digitale Kunst Door de etherische aard van het stuk ontstaat iets tastbaars. Het idee komt voort uit het gebruik van water als een element om het concept van verharding en oppervlakte zijn over te brengen. De ontwerper heeft een fascinatie voor het tot stand brengen van onze identiteit en de rol die de mensen om ons heen daarin spelen. Voor hem "duiken" we op als we iets van onszelf laten zien.

Theepot En Theekopjes

EVA tea set

Theepot En Theekopjes Deze verleidelijk elegante theepot met bijpassende kopjes heeft een onberispelijke schenking en is een genot om van te drinken. De ongewone vorm van deze theepot met het mengen en uitlopen van de tuit leent zich bijzonder goed voor een goede schenking. De bekers zijn veelzijdig en voelbaar om op verschillende manieren in uw handen te nestelen, omdat elke persoon zijn eigen benadering heeft om een beker vast te houden. Verkrijgbaar in glanzend wit met een verzilverde ring of zwart mat porselein met een glanzend wit deksel en wit omrande cups. Binnenfilter van roestvrij staal. AFMETINGEN: theepot: 12,5 x 19,5 x 13,5 kopjes: 9 x 12 x 7,5 cm.

Klok

Zeitgeist

Klok De klok weerspiegelt de tijdgeest, die wordt geassocieerd met slimme, technische en duurzame materialen. Het hightech oppervlak van het product wordt weergegeven door een semi-torus carbon body en tijdweergave (lichte gaten). Carbon vervangt het metalen onderdeel, als een overblijfsel uit het verleden en benadrukt het functiegedeelte van de klok. Het ontbreken van een centraal deel laat zien dat innovatieve LED-indicatie het klassieke klokmechanisme vervangt. Zachte achtergrondverlichting kan worden aangepast onder de favoriete kleur van de eigenaar en een lichtsensor bewaakt de lichtsterkte.