Design tijdschrift
Design tijdschrift
Interactietafel

paintable

Interactietafel Paintable is een multifunctionele tafel voor iedereen, het kan een gewone tafel, een tekentafel of een muziekinstrument zijn. Je kunt verschillende soorten kleuren gebruiken om op het tafeloppervlak te schilderen om muziek te maken met je vrienden of families, en het oppervlak zal tekening omzetten in melodie door kleursensoren. Er zijn twee manieren om te tekenen, creatief tekenen en tekenen van muzieknoten, kinderen kunnen alles tekenen wat ze willen om willekeurige muziek te maken of de regel die we ontwerpen gebruiken om kleur op een specifieke positie te vullen om kinderliedje te maken.

Voor Handsfree Chatten

USB Speaker and Mic

Voor Handsfree Chatten De DIXIX USB-luidspreker en microfoon is ontworpen voor zijn functie. De microfoonluidspreker is ideaal voor handsfree gesprekken via internet, de microfoon bevindt zich recht naar u toe om uw stem duidelijk naar de ontvanger over te brengen en de spreker zendt de stem uit van de persoon met wie u communiceert.

Tafel, Schraag, Sokkel

Trifold

Tafel, Schraag, Sokkel De vorm van de Trifold wordt bepaald door een combinatie van driehoekige oppervlakken en een unieke vouwvolgorde. Het heeft een minimalistisch maar toch complex en sculpturaal ontwerp, vanuit elke kijkhoek onthult het een unieke compositie. Het ontwerp kan worden geschaald voor verschillende doeleinden zonder de structurele integriteit in gevaar te brengen. De Trifold is een showcase van digitale fabricagemethoden en het gebruik van nieuwe productietechnologieën zoals robotica. Het productieproces is ontwikkeld in samenwerking met een robotfabrikant gespecialiseerd in het vouwen van metalen met 6-assige robots.

Sieraden-Oorbellen

Eclipse Hoop Earrings

Sieraden-Oorbellen Er is één fenomeen dat ons gedrag voortdurend stopt en ons dood in onze sporen stopt. Het astrologische fenomeen van een zonsverduistering heeft mensen vanaf de vroegste tijd van de mensheid geïntrigeerd. Van de plotselinge verduistering van de lucht en het wegvagen van de zon heeft een lange schaduw van angst, achterdocht en verwondering op de verbeelding geworpen. De verbluffende aard van zonsverduisteringen laat een blijvende indruk op ons allemaal achter. De 18K witgouden diamanten eclips-oorringen zijn geïnspireerd op de zonsverduistering van 2012. Het ontwerp probeert de mysterieuze aard en schoonheid van de zon en de maan vast te leggen.

Organisch Meubilair En Beeldhouwkunst

pattern of tree

Organisch Meubilair En Beeldhouwkunst Een voorstel van partitie die naaldboomdelen inefficiënt gebruikt; dat wil zeggen het slanke deel van de bovenste helft van de stam en het onregelmatig gevormde deel van de wortels. Ik heb aandacht besteed aan de biologische jaarringen. De overlappende organische patronen van de scheidingswand creëerden een comfortabel ritme in een anorganische ruimte. Met de producten die uit deze materiaalcyclus zijn voortgekomen, wordt organische ruimtelijke richting een mogelijkheid voor de consument. Bovendien geeft het unieke karakter van elk product ze een veel hogere waarde.

Speelgoed

Movable wooden animals

Speelgoed De diversiteit aan dierenspeelgoed beweegt op verschillende manieren, eenvoudig maar leuk. De abstracte diervormen absorberen kinderen om zich voor te stellen. Er zijn 5 dieren in de groep: varken, eend, giraf, slak en dinosaurus. Duck's hoofd beweegt van rechts naar links als je het van het bureau oppakt, het lijkt "NEE" tegen je te zeggen; Het hoofd van de giraf kan van op en neer bewegen; Varkensneus, slakkenkoppen en dinosauruskoppen bewegen van binnen naar buiten als je hun staart omdraait. Alle bewegingen laten mensen glimlachen en zetten kinderen ertoe aan om op verschillende manieren te spelen, zoals trekken, duwen, draaien enz.