Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

calendar 2013 “Town”

Kalender The Town is een papieren knutselpakket met onderdelen die vrij kunnen worden geassembleerd tot een kalender. Stel gebouwen in verschillende vormen samen en geniet van het creëren van uw eigen kleine stad. Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".

Horloge

Ring Watch

Horloge De Ring Watch vertegenwoordigt de maximale vereenvoudiging van een traditioneel polshorloge door de eliminatie van cijfers en handen ten gunste van de twee ringen. Dit minimalistische ontwerp biedt zowel een strakke als eenvoudige look die perfect past bij de opvallende esthetiek van het horloge. De kenmerkende kroon is nog steeds een effectief middel om het uur te veranderen, terwijl het verborgen e-ink-scherm de levendige kleurenbanden met een uitzonderlijke definitie laat zien, waardoor uiteindelijk een analoog aspect wordt behouden en tegelijkertijd een langere levensduur van de batterij wordt geboden.

Urban Bench

Eternity

Urban Bench Een tweezitsbank gemaakt van vloeibare steen. Twee robuuste units zorgen voor een comfortabele en omhelzende zitervaring en zorgen tegelijkertijd voor de stabiliteit van het systeem. De uiteinden van de bank zijn zo geplaatst dat ze de minste beweging neutraliseren. Het is een bank die de bestaande infrastructuur van een stedelijke omgeving respecteert. Eenvoudige installatie ter plaatse wordt geïntroduceerd. Verankeringspunten niet meer, gewoon neerzetten en vergeten. Pas op, Eighternity is nabij. O ja.

Tentoonstellingsontwerp

Multimedia exhibition Lsx20

Tentoonstellingsontwerp Een multimediatentoonstelling was gewijd aan de 20ste verjaardag van de herintroductie van de nationale munteenheid lats. Het doel van de tentoonstelling was om het raamwerk te introduceren van de drie-eenheid waarop het artistieke project was gebaseerd, namelijk bankbiljetten en munten, de auteurs - 40 vooraanstaande Letse kunstenaars van verschillende creatieve genres - en hun kunstwerken. Het concept van de tentoonstelling is ontstaan uit grafiet of lood, de centrale as van een potlood, een veelvoorkomend hulpmiddel voor kunstenaars. De grafietstructuur diende als het centrale ontwerpelement van de tentoonstelling.

Kalender

calendar 2013 “Module”

Kalender De module is een handige kalender van drie maanden met afzonderlijke stukken die kunnen worden gecombineerd als drie kubusvormige stapelmodules, zodat u ze naar eigen inzicht vrij kunt samenstellen. Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".

Watchfaces-Applicaties

genuse

Watchfaces-Applicaties Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine zijn series kloktoepassingen die speciaal zijn uitgevonden voor het I'm Watch-apparaat. Apps zijn origineel, eenvoudig en esthetisch van ontwerp, van toekomstige etnische over sci-fi-stijl tot digitale zaken. Alle watchfaces graphics zijn verkrijgbaar in 9 kleuren - passend bij de I'm Watch kleurencollectie. Dit is een geweldig moment voor een nieuwe manier om onze tijd te laten zien, lezen en begrijpen. www.genuse.eu