Design tijdschrift
Design tijdschrift
Cocktailbar

Gamsei

Cocktailbar Toen Gamsei in 2013 opende, werd hyperlokalisme geïntroduceerd in een praktijkgebied dat tot dan toe voornamelijk beperkt was tot de foodscene. Bij Gamsei worden ingrediënten voor cocktails ofwel wild gefokt of verbouwd door lokale artesische boeren. Het barinterieur is een duidelijke voortzetting van deze filosofie. Net als de cocktails schafte Buero Wagner alle materialen lokaal aan en werkte hij nauw samen met lokale fabrikanten om op maat gemaakte oplossingen te produceren. Gamsei is een volledig geïntegreerd concept dat van het drinken van een cocktail een nieuwe ervaring maakt.

Zeevruchtenverpakking

PURE

Zeevruchtenverpakking Het concept van deze nieuwe productreeks is "Vrij van". Simpel gezegd, we hebben een ongebruikelijk ontspannen ontwerp gemaakt. Typisch voor zeevruchten in blik zijn donkere en rommelige verpakkingen, ons ontwerp is "vrij van" alle optische ballast. Anderzijds is het assortiment ook voor allergie- en voedselgevoelige mensen. Het lijkt dus bijna opzettelijk een soort medisch. De verkoop startte in januari 2013 en is zeer succesvol. De feedback van de detailhandel is: we wachten al heel lang op een mooi en doordacht concept. De klant zal er dol op zijn.

Corporate Architecture Concept

ajando Next Level C R M

Corporate Architecture Concept ajando Loft Concept: Informatie is het bouwmateriaal van ons universum. In het havengebied van Mannheim, Duitsland, is een zeer ongebruikelijke loft gecreëerd. Het volledige ajando-team zal er vanaf januari 2013 wonen en werken. De architect Peter Stasek en het architectenbureau loftwerk in Karlsruhe staan achter het corporate architectuurconcept van de loft. Het is geïnspireerd op de kwantumfysica van Wheeler, de architectuur van Josef M. Hoffmann en natuurlijk de informatie-expertise van ajando: "Information Makes the World Go Round". Tekst door Ilona Koglin gratis journalist

Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike Zowel milieuvriendelijk als innovatief, de LECOMOTION E-trike is een driewieler met elektrische ondersteuning die is geïnspireerd op geneste winkelwagentjes. De LECOMOTION E-trikes zijn ontworpen om te werken als onderdeel van een urban bike sharing systeem. Ontworpen ook om in elkaar te nestelen in een lijn voor compacte opslag en om het verzamelen en verplaatsen in één keer te vergemakkelijken via een zwaaiende achterdeur en een afneembare slinger. Er wordt trapondersteuning geboden. Je kunt hem gebruiken als een normale fiets, met of zonder ondersteunende accu. Met de lading konden ook 2 kinderen of een volwassene worden vervoerd.

Briefpapier

commod – Feines in Holz

Briefpapier „Commod“ is gespecialiseerd in interieurbouw. Onder het motto “fine wood commodities” realiseert het bedrijf bijzonder exclusieve woonprojecten. Het briefpapier moest aan deze claim voldoen. Er is een gereduceerde maar speelse lay-out gerealiseerd met behulp van bijzonder gemengde kleuren. Het briefpapier weerspiegelt zowel de stijl van het bedrijf als zijn ideologie om alleen het meest kostbare materiaal te gebruiken: het papier is gemaakt van 100 procent katoen, de enveloppen van echt houten fineer. De visitekaartjes 'belichamen' de slogan van het bedrijf door een driedimensionale ruimte te creëren met typische houten producten.

Papierversnipperaar

HandiShred

Papierversnipperaar HandiShred is een draagbare handmatige papiervernietiger die geen externe voedingsbron nodig heeft. Het is klein en netjes ontworpen, zodat u het op uw bureau kunt plaatsen, in een la of koffer die gemakkelijk overal toegang tot uw belangrijke document kan hebben en versnipperd kan worden. Deze handige papiervernietiger werkt uitstekend om documenten of ontvangstbewijzen te versnipperen om ervoor te zorgen dat de persoonlijke, vertrouwelijke en persoonlijke informatie te allen tijde veilig wordt bewaard.