Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kunstmatige Topografie

Artificial Topography

Kunstmatige Topografie Big Furniture Like a Cave Dit is het bekroonde project dat de Grand Prize of Art in Container International Competition heeft gewonnen. Mijn idee is om het volume in een container uit te hollen om een amorfe ruimte als een grot te bouwen. Het is gemaakt van alleen plastic materiaal. Ongeveer 1000 vellen van het zachte plastic materiaal met een dikte van 10 mm werden in contourlijnvorm afgesneden en als een laag gelamineerd. Dit is niet alleen kunst maar ook groot meubilair. Omdat alle porties zo zacht zijn als een bank, en iemand die deze ruimte binnenkomt, kan ontspannen door de plaats te vinden die geschikt is voor de vorm van zijn eigen lichaam.

Binnenruimte

Chua chu kang house

Binnenruimte Het acupunctuurpunt in dit huis was om het omsloten gebied te verbinden tot een geheel nieuw beeld van rust. Door dit te doen, wordt een bepaalde historische en rauwe charme hersteld om de leegte van het huis te beschermen. De nieuwe accommodatie wordt afgesloten met een verrassing van interieur binnen een interieur; droge en natte keuken in een keuken en eetkamer in een keuken. De leefruimte werd ook onderbroken door een indrukwekkende kunstaanval die al snel de elektrische bedrading van de persoonlijke behuizing is geworden. Om de algehele nadruk aan te vullen, zijn plakjes warm licht nodig om over alle gekleurde muren te kleuren.

Kalender

Calendar 2014 “Town”

Kalender Town is een papieren knutselpakket met onderdelen die vrij kunnen worden geassembleerd tot een kalender. Stel gebouwen in verschillende vormen samen en geniet van het creëren van uw eigen kleine stad. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.

Hedendaagse Qipao

The Remains

Hedendaagse Qipao Inspiratie komt van Chinese relikwieën, "Keramiek" is de meest representatieve die het populairst is, ongeacht het koningschap en de mensen. In mijn studie zijn zelfs vandaag de kern Chinese esthetische normen van mode en Feng Shui (interieur- en omgevingsontwerp) ongewijzigd. Ze houden van doorzichtig, gelaagdheid en wensen. Ik zou een Qipao willen ontwerpen om de implicatie en functie van keramiek uit de oude dynastie naar de hedendaagse mode te brengen. En provoceert mensen die hun cultuur en etniciteit vergeten zijn wanneer we in de i-generatie zitten.

Restaurant

Osaka

Restaurant Gelegen in de buurman Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazilië), toont Osaka trots zijn architectuur en biedt een intieme en gezellige sfeer in de verschillende ruimtes. Het buitenterras naast de straat is de toegang tot een groene en moderne binnentuin, een verbinding tussen interieur, exterieur en natuur. De persoonlijke en verfijnde esthetiek werd gematerialiseerd door het gebruik van natuurlijke elementen zoals hout, steen, ijzer en textiel. Lamellendaksysteem met gedimde verlichting en houtwerk werden zorgvuldig bestudeerd om het harmoniserende interieurontwerp te voltooien en de verschillende sferen te creëren.

Wijntestfaciliteit

Grapevine House

Wijntestfaciliteit Grapevine House in de vorm van een abstracte druif, die bijna gratis is in afwachting van de wijngaard. Zijn belangrijkste ondersteunende element gegenereerd door een digitaal vervaardigde kolom vertegenwoordigt een eerbetoon aan een oude wijnstokwortel. De doorlopende glasgevel van het Grapevine House is naar alle richtingen open en maakt de directe landschapsbeleving van de wijngaard mogelijk. Op deze manier moet een visuele smaakverbetering van alle testwijnen worden verleend.