Design tijdschrift
Design tijdschrift
Transport Hub

Viforion

Transport Hub Het project is een transport HUB die de omliggende stedelijke nederzettingen op een gemakkelijke en efficiƫnte manier verbindt met het hart van het dynamische leven, gegenereerd door verschillende transportsystemen zoals een treinstation, metrostation, nijldek en busstation samen te voegen, naast andere diensten om het plek om de katalysator te zijn voor de toekomstige ontwikkeling.

Draagbare Ultrasone Foutdetector

Prisma

Draagbare Ultrasone Foutdetector Prisma is ontworpen voor niet-invasieve materiaaltesten in de meest extreme omgevingen. Het is de eerste detector die geavanceerde real-time beeldvorming en 3D-scanning bevat, waardoor het interpreteren van fouten veel gemakkelijker wordt en de tijd van de technicus ter plaatse wordt verkort. Met een vrijwel onverwoestbare behuizing en unieke meervoudige inspectiemodi kan Prisma alle testtoepassingen dekken, van oliepijpleidingen tot lucht- en ruimtevaartcomponenten. Het is de eerste detector met integrale gegevensregistratie en automatische generatie van PDF-rapporten. Dankzij draadloze en Ethernet-connectiviteit kan de eenheid eenvoudig worden geĆ¼pgraded of gediagnosticeerd.

Lamp

Muse

Lamp GeĆÆnspireerd door 'Won Buddhism' in zijn uitspraak dat er geen absolute kwaliteiten zijn in ons universum, hebben we een 'paradoxale' kwaliteit gegeven aan 'licht' door het een 'fysieke aanwezigheid' te geven. De geest van meditatie die het stimuleert, was een krachtige inspiratiebron die we gebruikten om dit product te maken; de kwaliteiten van 'tijd', 'materie' en 'licht' belichamen in Ć©Ć©n enkel product.

Keramiek

inci

Keramiek Een spiegel van elegantie; Inci weerspiegelt de schoonheid van een parel met zwart-witte opties en is de juiste keuze voor diegenen die de adel en elegantie in de ruimtes willen weerspiegelen. Inci-lijnen worden geproduceerd in afmetingen van 30 x 80 cm en dragen de witte en zwarte klasse naar de woonruimtes. Geproduceerd met behulp van digitale printtechnologie, een driedimensionaal ontwerp.

Tachograafprogrammeur

Optimo

Tachograafprogrammeur Optimo is een baanbrekend touchscreen-product voor het programmeren en kalibreren van alle digitale tachografen die op bedrijfsvoertuigen zijn gemonteerd. Optimo richt zich op snelheid en gebruiksgemak en combineert draadloze communicatie, productapplicatiegegevens en een groot aantal verschillende sensoraansluitingen tot een draagbaar apparaat voor gebruik in de voertuigcabine en werkplaats. Ontworpen voor optimale ergonomie en flexibele positionering, de taakgestuurde interface en innovatieve hardware verbeteren de gebruikerservaring drastisch en nemen de tachograafprogrammering mee naar de toekomst.

Biologische Olijfolie

Epsilon

Biologische Olijfolie De Epsilon-olijfolie is een product in beperkte oplage van biologische olijfgaarden. Het hele productieproces gebeurt met de hand, op traditionele wijze en de olijfolie wordt ongefilterd gebotteld. We hebben dit pakket ontworpen om ervoor te zorgen dat de gevoelige componenten van een zeer voedzaam product zonder enige wijziging door de consument van de fabriek worden ontvangen. We gebruiken de fles Quadrotta beschermd door een wikkel, vastgebonden met leer en geplaatst in een handgemaakte houten kist, verzegeld met zegellak. Zo weten consumenten dat het product zonder tussenkomst rechtstreeks uit de fabriek kwam.