Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tentoonstellingsontwerp

Multimedia exhibition Lsx20

Tentoonstellingsontwerp Een multimediatentoonstelling was gewijd aan de 20ste verjaardag van de herintroductie van de nationale munteenheid lats. Het doel van de tentoonstelling was om het raamwerk te introduceren van de drie-eenheid waarop het artistieke project was gebaseerd, namelijk bankbiljetten en munten, de auteurs - 40 vooraanstaande Letse kunstenaars van verschillende creatieve genres - en hun kunstwerken. Het concept van de tentoonstelling is ontstaan uit grafiet of lood, de centrale as van een potlood, een veelvoorkomend hulpmiddel voor kunstenaars. De grafietstructuur diende als het centrale ontwerpelement van de tentoonstelling.

Kalender

calendar 2013 “Module”

Kalender De module is een handige kalender van drie maanden met afzonderlijke stukken die kunnen worden gecombineerd als drie kubusvormige stapelmodules, zodat u ze naar eigen inzicht vrij kunt samenstellen. Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".

Watchfaces-Applicaties

genuse

Watchfaces-Applicaties Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine zijn series kloktoepassingen die speciaal zijn uitgevonden voor het I'm Watch-apparaat. Apps zijn origineel, eenvoudig en esthetisch van ontwerp, van toekomstige etnische over sci-fi-stijl tot digitale zaken. Alle watchfaces graphics zijn verkrijgbaar in 9 kleuren - passend bij de I'm Watch kleurencollectie. Dit is een geweldig moment voor een nieuwe manier om onze tijd te laten zien, lezen en begrijpen. www.genuse.eu

Lade-, Stoel- En Bureaucombinatie

Ludovico Office

Lade-, Stoel- En Bureaucombinatie Net als bij het Ludovico-hoofdmeubilair, heeft deze kantoorversie uiteraard hetzelfde principe: een volle stoel in een la verbergen zonder dat de stoel wordt opgemerkt en gezien als onderdeel van het hoofdmeubilair. De meesten zullen denken dat de stoelen nog een paar lades zijn. Pas als hij naar achteren wordt getrokken, zien we een stoel letterlijk uit zo'n drukke ruimte met lades komen. Inspiratie kwam voor een groot deel uit een bezoek aan de kaste van Pittamiglio en al zijn symbolische, verborgen boodschappen, evenals verborgen en onverwachte deuren of volle kamers.

Watchface-Verzameling

TTMM (after time)

Watchface-Verzameling ttmm presenteert een verzameling watchface-apps, ontworpen voor smartwatches met zwart-witte 144 × 168 pixelschermen zoals Pebble en Kreyos. U vindt hier 15 modellen met eenvoudige, elegante en esthetische wijzerplaat-apps. Omdat ze zijn gemaakt van pure energie, lijken ze meer op geesten dan op echte dingen. Deze horloges zijn de meest economische en milieuvriendelijke die ooit bestaan hebben.