Design tijdschrift
Design tijdschrift
Research Branding

Pain and Suffering

Research Branding Dit ontwerp onderzoekt lijden in verschillende lagen: filosofisch, sociaal, medisch en wetenschappelijk. Vanuit mijn persoonlijke standpunt dat lijden en pijn vele gezichten en vormen kent, filosofisch en wetenschappelijk, koos ik de humanisering van lijden en pijn als mijn basis. Ik bestudeerde de analogieën tussen symbiotisch in de natuur en symbiotisch in menselijke relaties en vanuit dit onderzoek creëerde ik karakters die de symbiotische relaties tussen lijden en de patiënt en tussen pijn en degene met pijn visueel weergeven. Dit ontwerp is een experiment en de kijker is het onderwerp.

Digitale Kunst

Surface

Digitale Kunst Door de etherische aard van het stuk ontstaat iets tastbaars. Het idee komt voort uit het gebruik van water als een element om het concept van verharding en oppervlakte zijn over te brengen. De ontwerper heeft een fascinatie voor het tot stand brengen van onze identiteit en de rol die de mensen om ons heen daarin spelen. Voor hem "duiken" we op als we iets van onszelf laten zien.

Theepot En Theekopjes

EVA tea set

Theepot En Theekopjes Deze verleidelijk elegante theepot met bijpassende kopjes heeft een onberispelijke schenking en is een genot om van te drinken. De ongewone vorm van deze theepot met het mengen en uitlopen van de tuit leent zich bijzonder goed voor een goede schenking. De bekers zijn veelzijdig en voelbaar om op verschillende manieren in uw handen te nestelen, omdat elke persoon zijn eigen benadering heeft om een beker vast te houden. Verkrijgbaar in glanzend wit met een verzilverde ring of zwart mat porselein met een glanzend wit deksel en wit omrande cups. Binnenfilter van roestvrij staal. AFMETINGEN: theepot: 12,5 x 19,5 x 13,5 kopjes: 9 x 12 x 7,5 cm.

Klok

Zeitgeist

Klok De klok weerspiegelt de tijdgeest, die wordt geassocieerd met slimme, technische en duurzame materialen. Het hightech oppervlak van het product wordt weergegeven door een semi-torus carbon body en tijdweergave (lichte gaten). Carbon vervangt het metalen onderdeel, als een overblijfsel uit het verleden en benadrukt het functiegedeelte van de klok. Het ontbreken van een centraal deel laat zien dat innovatieve LED-indicatie het klassieke klokmechanisme vervangt. Zachte achtergrondverlichting kan worden aangepast onder de favoriete kleur van de eigenaar en een lichtsensor bewaakt de lichtsterkte.

Robotvoertuig

Servvan

Robotvoertuig Het is een project van servicevoertuig voor Resource Based Economy en vormt een netwerk met andere voertuigen. Een enkel systeem maakt communicatie met elkaar mogelijk, wat de efficiëntie van het passagiersvervoer verhoogt, evenals een toename van de efficiëntie door de beweging in de wegtrein (vermindering van de FX-factor, de afstand tussen voertuigen). De auto heeft onbemande bediening. Voertuig is symmetrisch: goedkoop te produceren. Het heeft vier zwenkwielen en de mogelijkheid om de beweging om te keren: manoeuvreren met grote afmetingen. Instappen ten opzichte van de communicatie verbetert de communicatie van passagiers.

Voedselvoeder

Food Feeder Plus

Voedselvoeder De Food Feeder Plus helpt niet alleen kinderen om alleen te eten, maar betekent ook meer zelfstandigheid voor de ouders. Baby's kunnen zichzelf vasthouden en erop zuigen en kauwen nadat u voedsel van hun ouders heeft fijngemaakt. De Food Feeder Plus heeft een grotere, flexibele siliconen zak om de groeiende eetlust van baby's te stillen. Het is een essentiële voeding die het de kleintjes mogelijk maakt om op een veilige manier te genieten van vers vast voedsel. Het voedsel hoeft niet gepureerd te worden. Plaats het voer eenvoudig in de siliconenzak, sluit de kliksluiting en baby's kunnen zichzelf voeden met vers voedsel.