Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

calendar 2013 “Safari”

Kalender De Safari is een papieren dierenkalender. Druk gewoon de onderdelen naar buiten, vouw ze vast en maak ze vast. Maak van 2011 uw jaar van ontmoetingen met dieren in het wild! Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".

Winkelcentrum

Fluxion

Winkelcentrum De inspiratie voor dit programma komt uit mierenheuvels die een unieke structuur hebben. Hoewel de interne structuur van mierenheuvels erg complex is, kan het een enorm en geordend koninkrijk opbouwen. Dit illustreert dat de architectonische structuur ervan uiterst rationeel is. Ondertussen bouwen de binnenkant van sierlijke bogen van mierenheuvels een imposant paleis dat extra voortreffelijk lijkt. Daarom gebruikt de ontwerper de wijsheid van de mier als referentie om zowel artistieke als goed geconstrueerde ruimte te bouwen, evenals mierenheuvels.

Toegangstafel

organica

Toegangstafel ORGANICA is Fabrizio's filosofische weergave van elk organisch systeem waarin alle delen met elkaar zijn verbonden om te bestaan. Het ontwerp was gebaseerd op de complexiteit van het menselijk lichaam en de menselijke pre-conceptie. De kijker wordt meegevoerd op een sublieme reis. De deur naar deze reis zijn twee massieve houten vormen die worden gezien als longen, en vervolgens een aluminium schacht met connectoren die lijkt op een ruggengraat. De kijker kan gedraaide staafjes vinden die op slagaders lijken, een vorm die kan worden geïnterpreteerd als een orgaan en de finale is een prachtig sjabloonglas, sterk maar kwetsbaar, net als de menselijke huid.

Beursstand

Onn Exhibition

Beursstand Onn is een eersteklas handgemaakt product dat tradities combineert met moderne ontwerpen door middel van culturele vermogensmeesters. Materialen, kleuren en producten van Onn zijn geïnspireerd door de natuur die de traditionele karakters verlichten met een vleugje glans. De beursstand werd gebouwd om een natuurscène na te bootsen met behulp van materialen die samen met de producten worden aangevuld, om zelf een geharmoniseerd kunstwerk te worden.

Kalender

calendar 2013 “Farm”

Kalender The Farm is een papieren dierenkalender met kitset. Volledig gemonteerd maakt het een prachtige miniatuurboerderij compleet met zes verschillende dieren. Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".

Kapstok

Lande

Kapstok De kapstok was ontworpen als een zeer decoratieve en functionele kantoorsculptuur, een samensmelting van kunst en functie. De compositie werd ontworpen als een esthetische vorm om de kantoorruimte te verfraaien en om het meest iconische bedrijfskledingstuk van vandaag, de Blazer, te beschermen. Het eindresultaat is een zeer energiek en verfijnd stuk. Qua productie en verkoop was het stuk ontworpen om licht, sterk en in massa produceerbaar te zijn.