Design tijdschrift
Design tijdschrift
Corporate Architecture Concept

ajando Next Level C R M

Corporate Architecture Concept ajando Loft Concept: Informatie is het bouwmateriaal van ons universum. In het havengebied van Mannheim, Duitsland, is een zeer ongebruikelijke loft gecreëerd. Het volledige ajando-team zal er vanaf januari 2013 wonen en werken. De architect Peter Stasek en het architectenbureau loftwerk in Karlsruhe staan achter het corporate architectuurconcept van de loft. Het is geïnspireerd op de kwantumfysica van Wheeler, de architectuur van Josef M. Hoffmann en natuurlijk de informatie-expertise van ajando: "Information Makes the World Go Round". Tekst door Ilona Koglin gratis journalist

Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike Zowel milieuvriendelijk als innovatief, de LECOMOTION E-trike is een driewieler met elektrische ondersteuning die is geïnspireerd op geneste winkelwagentjes. De LECOMOTION E-trikes zijn ontworpen om te werken als onderdeel van een urban bike sharing systeem. Ontworpen ook om in elkaar te nestelen in een lijn voor compacte opslag en om het verzamelen en verplaatsen in één keer te vergemakkelijken via een zwaaiende achterdeur en een afneembare slinger. Er wordt trapondersteuning geboden. Je kunt hem gebruiken als een normale fiets, met of zonder ondersteunende accu. Met de lading konden ook 2 kinderen of een volwassene worden vervoerd.

Briefpapier

commod – Feines in Holz

Briefpapier „Commod“ is gespecialiseerd in interieurbouw. Onder het motto “fine wood commodities” realiseert het bedrijf bijzonder exclusieve woonprojecten. Het briefpapier moest aan deze claim voldoen. Er is een gereduceerde maar speelse lay-out gerealiseerd met behulp van bijzonder gemengde kleuren. Het briefpapier weerspiegelt zowel de stijl van het bedrijf als zijn ideologie om alleen het meest kostbare materiaal te gebruiken: het papier is gemaakt van 100 procent katoen, de enveloppen van echt houten fineer. De visitekaartjes 'belichamen' de slogan van het bedrijf door een driedimensionale ruimte te creëren met typische houten producten.

Papierversnipperaar

HandiShred

Papierversnipperaar HandiShred is een draagbare handmatige papiervernietiger die geen externe voedingsbron nodig heeft. Het is klein en netjes ontworpen, zodat u het op uw bureau kunt plaatsen, in een la of koffer die gemakkelijk overal toegang tot uw belangrijke document kan hebben en versnipperd kan worden. Deze handige papiervernietiger werkt uitstekend om documenten of ontvangstbewijzen te versnipperen om ervoor te zorgen dat de persoonlijke, vertrouwelijke en persoonlijke informatie te allen tijde veilig wordt bewaard.

Interactietafel

paintable

Interactietafel Paintable is een multifunctionele tafel voor iedereen, het kan een gewone tafel, een tekentafel of een muziekinstrument zijn. Je kunt verschillende soorten kleuren gebruiken om op het tafeloppervlak te schilderen om muziek te maken met je vrienden of families, en het oppervlak zal tekening omzetten in melodie door kleursensoren. Er zijn twee manieren om te tekenen, creatief tekenen en tekenen van muzieknoten, kinderen kunnen alles tekenen wat ze willen om willekeurige muziek te maken of de regel die we ontwerpen gebruiken om kleur op een specifieke positie te vullen om kinderliedje te maken.

Voor Handsfree Chatten

USB Speaker and Mic

Voor Handsfree Chatten De DIXIX USB-luidspreker en microfoon is ontworpen voor zijn functie. De microfoonluidspreker is ideaal voor handsfree gesprekken via internet, de microfoon bevindt zich recht naar u toe om uw stem duidelijk naar de ontvanger over te brengen en de spreker zendt de stem uit van de persoon met wie u communiceert.