Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

Calendar 2014 “Safari”

Kalender Safari is een papieren dierenkalender. Verwijder en monteer de 6 bladen met 2 maandkalenders aan de zijkanten. Vouw het lijf en de gewrichtsdelen langs de plooien, bekijk de markeringen op de gewrichten en pas ze in elkaar zoals afgebeeld. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.

Usb Flash Drive

Frohne eClip

Usb Flash Drive eClip is 's werelds eerste paperclip USB-flashdrive met een metrische liniaal. eClip ontving de Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip is lichtgewicht, past op uw sleutelhanger en functioneert als een paperclip om uw papieren, bonnen en geld te ordenen. eClip beschermt persoonlijke gegevens, intellectueel eigendom, werkgeversgegevens, medische gegevens en handelsgeheimen met beveiligingssoftware. eClip is ontworpen door Frohne in Florida. De gouden geheugenconnector is schokbestendig, krasbestendig, waterbestendig, alcoholbestendig, stofbestendig, roestbestendig en elektromagnetisch bestendig.

Elektrische Zaag

Rotation Saw

Elektrische Zaag Een elektrische kettingzaag met een draaiende handgreep. Deze ketting heeft een handvat dat 360 ° draait en stopt onder vooraf gedefinieerde hoeken. Over het algemeen snijden mensen bomen horizontaal of verticaal door hun zagen in een bepaalde hoek te draaien of hun lichaamsdelen te leunen of te kantelen. Helaas glijdt de zaag vaak uit de greep van de gebruiker of moet de gebruiker in een ongemakkelijke positie werken, wat letsel kan veroorzaken. Om dergelijke nadelen te compenseren, is de voorgestelde zaag voorzien van een draaibare handgreep, zodat de gebruiker de snijhoeken kan aanpassen.

Fles Decor

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Fles Decor De goudglanzende "Litouwse wodka Gold. Black Edition 'heeft zijn exclusieve look geërfd van Litouwse volkskunst. Rhombus en herringbones, gecombineerd met kleine vierkantjes, zijn veel voorkomende patronen in de Litouwse volkskunst. Hoewel verwijzing naar deze nationale motieven modernere vormen kreeg, werden mysterieuze reflecties uit het verleden omgevormd tot moderne kunst. Overheersende gouden en zwarte kleuren benadrukken het uitzonderlijke wodkafiltratieproces door kolen en gouden filters. Dit is wat Litouwse wodka Gold maakt. Black Edition ”zo delicaat en kristalhelder.

Kalender

Calendar 2014 “Flowers”

Kalender Ontwerp een kamer, breng de seizoenen binnen - De Bloemenkalender wordt geleverd met een vaasontwerp met 12 verschillende bloemen. Fleur je leven elke maand op met een seizoensbloem. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.

Sieraden

Angels OR Demons

Sieraden We zijn getuige van de voortdurende strijd tussen goed en kwaad, duisternis en licht, dag en nacht, chaos en orde, oorlog en vrede, held en schurk elke dag. Ongeacht onze religie of nationaliteit, ons is het verhaal verteld van onze constante metgezellen: een engel die op onze rechterschouder zit en een demon aan de linkerkant, de engel overtuigt ons om goed te doen en registreert onze goede daden. De duivel overtuigt ons om slecht te doen en houdt een verslag bij van onze slechte daden. De engel is een metafoor voor ons "superego" en de duivel staat voor "Id" en de constante strijd tussen het geweten en het onbewuste.