Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ketting

Extravaganza

Ketting Een elegante collier geïnspireerd op kemphanen, oude halsversieringen die je kunt zien op veel prachtige schilderijen uit de zestiende en zeventiende eeuw. Gekenmerkt door een eigentijds en modern ontwerp, waarbij de typische stijl met kragen wordt vereenvoudigd door het modern en eigentijds te maken. Een verfijnd effect dat elegantie geeft aan de drager, het gebruik van zwarte of witte kleuren maakt een veelvoud aan combinaties mogelijk met een modern en puur design. Een ketting uit één stuk, flexibel en licht. Een niet-kostbaar materiaal maar met een high fashion indrukwekkend ontwerp dat dit collier niet alleen een juweel maakt, maar ook een nieuw lichaamsversiering.

Programma Van Ontwerpevenementen

Russian Design Pavilion

Programma Van Ontwerpevenementen tentoonstellingen, ontwerpwedstrijden, workshops, educatief ontwerpadvies en publicatieprojecten gericht op het promoten van Russische ontwerpers en merken in het buitenland. Onze activiteiten stimuleren Russisch sprekende ontwerpers om hun kennis en vaardigheden te perfectioneren door middel van internationale projecten en hen te helpen hun rol in de ontwerpgemeenschap te begrijpen, hoe ze hun producten kunnen promoten en concurrerend kunnen maken, en echte innovaties kunnen creëren.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Dit is een product dat tegelijkertijd als functie en schoonheid dient, gekruid met een vleugje cultuur en wortels. 'Positieve en negatieve' paravant fungeert als een verstelbare en mobiele barrière voor privacy die niet uitsteekt of een ruimte verstoort. Het islamitische motief geeft een kantachtig effect dat wordt afgetrokken en omgekeerd van het Corian / Resin-materiaal. Net als bij yin yang, is er altijd een beetje goed in het slechte en altijd een beetje slecht in het goede. Als de zon ondergaat op 'Positief en Negatief', is het echt het stralende moment en schilderen de geometrische schaduwen de kamer.

Cocktailbar

Gamsei

Cocktailbar Toen Gamsei in 2013 opende, werd hyperlokalisme geïntroduceerd in een praktijkgebied dat tot dan toe voornamelijk beperkt was tot de foodscene. Bij Gamsei worden ingrediënten voor cocktails ofwel wild gefokt of verbouwd door lokale artesische boeren. Het barinterieur is een duidelijke voortzetting van deze filosofie. Net als de cocktails schafte Buero Wagner alle materialen lokaal aan en werkte hij nauw samen met lokale fabrikanten om op maat gemaakte oplossingen te produceren. Gamsei is een volledig geïntegreerd concept dat van het drinken van een cocktail een nieuwe ervaring maakt.

Zeevruchtenverpakking

PURE

Zeevruchtenverpakking Het concept van deze nieuwe productreeks is "Vrij van". Simpel gezegd, we hebben een ongebruikelijk ontspannen ontwerp gemaakt. Typisch voor zeevruchten in blik zijn donkere en rommelige verpakkingen, ons ontwerp is "vrij van" alle optische ballast. Anderzijds is het assortiment ook voor allergie- en voedselgevoelige mensen. Het lijkt dus bijna opzettelijk een soort medisch. De verkoop startte in januari 2013 en is zeer succesvol. De feedback van de detailhandel is: we wachten al heel lang op een mooi en doordacht concept. De klant zal er dol op zijn.