Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tachograafprogrammeur

Optimo

Tachograafprogrammeur Optimo is een baanbrekend touchscreen-product voor het programmeren en kalibreren van alle digitale tachografen die op bedrijfsvoertuigen zijn gemonteerd. Optimo richt zich op snelheid en gebruiksgemak en combineert draadloze communicatie, productapplicatiegegevens en een groot aantal verschillende sensoraansluitingen tot een draagbaar apparaat voor gebruik in de voertuigcabine en werkplaats. Ontworpen voor optimale ergonomie en flexibele positionering, de taakgestuurde interface en innovatieve hardware verbeteren de gebruikerservaring drastisch en nemen de tachograafprogrammering mee naar de toekomst.

Scheepsbesturingssysteem

GEā€™s New Bridge Suite

Scheepsbesturingssysteem GE's modulaire scheepscontrolesysteem is ontworpen voor zowel grote als lichtgewicht schepen, voor intuĆÆtieve bediening en duidelijke visuele feedback. Nieuwe positioneringstechnologie, motorbesturingssystemen en bewakingsapparatuur zorgen ervoor dat schepen nauwkeurig kunnen worden gemanoeuvreerd in kleine ruimtes, terwijl de belasting voor de machinist wordt verminderd, aangezien complexe handmatige bedieningselementen worden vervangen door nieuwe touchscreentechnologie. Een verstelbaar scherm vermindert reflecties en optimaliseert de ergonomie. Alle consoles hebben geĆÆntegreerde handgrepen voor gebruik op ruwe zee.

Kapstok

Lande

Kapstok De kapstok was ontworpen als een zeer decoratieve en functionele kantoorsculptuur, een samensmelting van kunst en functie. De compositie werd ontworpen als een esthetische vorm om de kantoorruimte te verfraaien en om het meest iconische bedrijfskledingstuk van vandaag, de Blazer, te beschermen. Het eindresultaat is een zeer energiek en verfijnd stuk. Qua productie en verkoop was het stuk ontworpen om licht, sterk en in massa produceerbaar te zijn.

Led Hanglamp

Stratas.07

Led Hanglamp Met hoogwaardige verwerking en uitmuntendheid in elk detail streven we ernaar om een eenvoudig, schoon en tijdloos ontwerp te creƫren. Vooral de Stratas.07, met zijn perfect symmetrische vorm, volgt absoluut de regels van deze specificatie. De ingebouwde Xicato XSM Artist Series LED-module heeft een kleurweergave-index> / = 95, een lichtsterkte van 880lm, een vermogen van 17W, een kleurtemperatuur van 3000 K - warm wit (2700 K / 4000 K beschikbaar op aanvraag) . De levensduur van de LED-modules wordt door de fabrikant aangegeven met 50.000 uur - L70 / B50 en de kleur is consistent gedurende de levensduur (1x2 stappen MacAdams gedurende de levensduur).

Elektrische Fiets

ICON E-Flyer

Elektrische Fiets ICON en Vintage Electric hebben samengewerkt om deze tijdloze elektrische fiets te ontwerpen. Ontworpen en gebouwd in Californiƫ in laag volume, combineert de ICON E-Flyer vintage design met moderne functionaliteit, om een onderscheidende en capabele persoonlijke transportoplossing te creƫren. Functies omvatten een bereik van 35 mijl, een topsnelheid van 22 MPH (35 MPH in racemodus!) En een oplaadtijd van twee uur. Externe USB-connector en oplaadpunt, regeneratief remmen en componenten van de hoogste kwaliteit. www.iconelectricbike.com

Urban Bench

Eternity

Urban Bench Een tweezitsbank gemaakt van vloeibare steen. Twee robuuste units zorgen voor een comfortabele en omhelzende zitervaring en zorgen tegelijkertijd voor de stabiliteit van het systeem. De uiteinden van de bank zijn zo geplaatst dat ze de minste beweging neutraliseren. Het is een bank die de bestaande infrastructuur van een stedelijke omgeving respecteert. Eenvoudige installatie ter plaatse wordt geĆÆntroduceerd. Verankeringspunten niet meer, gewoon neerzetten en vergeten. Pas op, Eighternity is nabij. O ja.