Design tijdschrift
Design tijdschrift
Voor Handsfree Chatten

USB Speaker and Mic

Voor Handsfree Chatten De DIXIX USB-luidspreker en microfoon is ontworpen voor zijn functie. De microfoonluidspreker is ideaal voor handsfree gesprekken via internet, de microfoon bevindt zich recht naar u toe om uw stem duidelijk naar de ontvanger over te brengen en de spreker zendt de stem uit van de persoon met wie u communiceert.

Tafel, Schraag, Sokkel

Trifold

Tafel, Schraag, Sokkel De vorm van de Trifold wordt bepaald door een combinatie van driehoekige oppervlakken en een unieke vouwvolgorde. Het heeft een minimalistisch maar toch complex en sculpturaal ontwerp, vanuit elke kijkhoek onthult het een unieke compositie. Het ontwerp kan worden geschaald voor verschillende doeleinden zonder de structurele integriteit in gevaar te brengen. De Trifold is een showcase van digitale fabricagemethoden en het gebruik van nieuwe productietechnologieën zoals robotica. Het productieproces is ontwikkeld in samenwerking met een robotfabrikant gespecialiseerd in het vouwen van metalen met 6-assige robots.

Speelgoed

Movable wooden animals

Speelgoed De diversiteit aan dierenspeelgoed beweegt op verschillende manieren, eenvoudig maar leuk. De abstracte diervormen absorberen kinderen om zich voor te stellen. Er zijn 5 dieren in de groep: varken, eend, giraf, slak en dinosaurus. Duck's hoofd beweegt van rechts naar links als je het van het bureau oppakt, het lijkt "NEE" tegen je te zeggen; Het hoofd van de giraf kan van op en neer bewegen; Varkensneus, slakkenkoppen en dinosauruskoppen bewegen van binnen naar buiten als je hun staart omdraait. Alle bewegingen laten mensen glimlachen en zetten kinderen ertoe aan om op verschillende manieren te spelen, zoals trekken, duwen, draaien enz.

Roly Poly, Verplaatsbaar Houten Speelgoed

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Verplaatsbaar Houten Speelgoed Hoe krijg je een regenboog? Hoe knuffel je een zomerwind? Ik word altijd geraakt door een aantal subtiele dingen en voel me erg tevreden en gelukkig. Hoe op te slaan en hoe te bezitten? Genoeg is zo goed als een feest. Ik wil de verschillende soorten materialen op een simpele en grappige manier vormgeven. Laat kinderen met ze spelen om de fysieke wereld te herkennen, hun verbeelding te stimuleren en hen te helpen hun omgeving te begrijpen.

Wieg, Schommelstoelen

Dimdim

Wieg, Schommelstoelen Lisse Van Cauwenberge creëerde deze unieke multifunctionele oplossing die dienst doet als schommelstoel en tevens als wieg wanneer twee Dimdim stoelen met elkaar worden verbonden. Elk van de schommelstoelen is gemaakt van hout met stalen steunen en afgewerkt met walnootfineer. Twee stoelen kunnen aan elkaar worden bevestigd met behulp van twee verborgen klemmen onder de zitting om een babywieg te vormen.

Theepot En Theekopjes

EVA tea set

Theepot En Theekopjes Deze verleidelijk elegante theepot met bijpassende kopjes heeft een onberispelijke schenking en is een genot om van te drinken. De ongewone vorm van deze theepot met het mengen en uitlopen van de tuit leent zich bijzonder goed voor een goede schenking. De bekers zijn veelzijdig en voelbaar om op verschillende manieren in uw handen te nestelen, omdat elke persoon zijn eigen benadering heeft om een beker vast te houden. Verkrijgbaar in glanzend wit met een verzilverde ring of zwart mat porselein met een glanzend wit deksel en wit omrande cups. Binnenfilter van roestvrij staal. AFMETINGEN: theepot: 12,5 x 19,5 x 13,5 kopjes: 9 x 12 x 7,5 cm.