Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verpakking

Oink

Verpakking Om de zichtbaarheid van de klant op de markt te garanderen, werd gekozen voor een speelse look en feel. Deze aanpak symboliseert alle merkkwaliteiten, origineel, lekker, traditioneel en lokaal. Het belangrijkste doel van het gebruik van nieuwe productverpakkingen was om klanten het verhaal te vertellen achter het fokken van zwarte varkens en het produceren van traditionele vleesdelicatessen van de hoogste kwaliteit. Een reeks illustraties is gemaakt in linosnedetechniek die vakmanschap tonen. De illustraties zelf getuigen van authenticiteit en zetten de klant aan tot nadenken over Oink-producten, hun smaak en textuur.

Pet Carrier

Pawspal

Pet Carrier Pawspal Hondendraagtas bespaart energie en helpt de eigenaar van het huisdier om snel af te leveren. Voor het ontwerpconcept Pawspal hondendraagtas geïnspireerd op de Space Shuttle waarmee ze hun lieve huisdieren overal mee naartoe kunnen nemen. En als ze nog een huisdier hebben, kunnen ze er nog een bovenop plaatsen en aan de onderkant aan de wielen grenzen om de dragers te trekken. Daarnaast heeft Pawspal een interne ventilator ontworpen om comfortabel te zijn voor huisdieren en eenvoudig op te laden met USB C.

Presales Office

Ice Cave

Presales Office Ice Cave is een showroom voor een klant die behoefte had aan een ruimte met unieke kwaliteit. Ondertussen in staat om verschillende eigenschappen van het Teheran Eye Project te presenteren. Afhankelijk van de functie van het project, een aantrekkelijke maar neutrale sfeer om de objecten en gebeurtenissen naar behoefte te tonen. Het gebruik van minimale oppervlaktelogica was het ontwerpidee. Een geïntegreerd mesh-oppervlak is verspreid over de hele ruimte. De benodigde ruimte voor verschillende toepassingen wordt gevormd op basis van vreemde krachten in op- en neerwaartse richting die op het oppervlak worden uitgeoefend. Voor de fabricage is dit oppervlak opgedeeld in 329 panelen.

Winkel

Atelier Intimo Flagship

Winkel Onze wereld is in 2020 getroffen door een ongekend virus. Het eerste vlaggenschip van Atelier Intimo, ontworpen door O en O Studio, is geïnspireerd op het concept van Rebirth of the Scorched Earth, wat de integratie van de genezende kracht van de natuur impliceert die de mensheid nieuwe hoop geeft. Terwijl een dramatische ruimte wordt gemaakt die bezoekers in staat stelt om momenten door te brengen met het verbeelden en fantaseren in dergelijke tijd en ruimte, wordt ook een reeks kunstinstallaties gecreëerd om de ware kenmerken van het merk volledig te demonstreren. The Flagship is geen gewone winkelruimte, het is het podium van Atelier Intimo.

Sneakers Box

BSTN Raffle

Sneakers Box De taak was om een actiefiguur voor een Nike-schoen te ontwerpen en te produceren. Omdat deze schoen een wit slangenleerontwerp combineert met felgroene elementen, was het duidelijk dat de actiefiguur een slangenmens zou zijn. Ontwerpers hebben de figuur in zeer korte tijd geschetst en geoptimaliseerd als actiefiguur in de stijl van de bekende actiehelden. Vervolgens ontwierpen ze een kleine strip met een verhaal en produceerden dit figuurtje in 3D-printing met hoogwaardige verpakkingen.

Campagne- En Verkoopondersteuning

Target

Campagne- En Verkoopondersteuning Brainartist lanceert in 2020 een crossmediale campagne voor opdrachtgever Steitz Secura om nieuwe klanten te werven: met een sterk geïndividualiseerde boodschap als gerichte postercampagne zo dicht mogelijk bij de poorten van potentiële klanten en een geïndividualiseerde mailing met de bijpassende schoen uit de huidige collectie. De ontvanger ontvangt de bijpassende tegenhanger wanneer hij of zij een afspraak maakt met het verkoopteam. Het doel van de campagne was om Steitz Secura en het "matching" bedrijf als een perfect paar op te voeren. Brainartist ontwikkelde de complete zeer succesvolle campagne.