Design tijdschrift
Design tijdschrift
Upcycled Sieraden

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Sieraden Mooie, heldere, upcycled sieraden, ontworpen vanuit de behoefte om het afvalmateriaal van de productie van Claire de Lune Chandelier te gebruiken. Deze lijn heeft zich ontwikkeld tot een aanzienlijk aantal collecties - allemaal verhalende verhalen, die allemaal een zeer persoonlijke blik in de filosofieën van de ontwerper vertegenwoordigen. Transparantie is een essentieel onderdeel van de eigen filosofie van de ontwerper, en dit wordt weerspiegeld in de keuze van het gebruikte acryl. Afgezien van het gebruikte spiegelacrylaat, dat zelf licht reflecteert, is het materiaal altijd transparant, kleur of helder. CD-verpakkingen versterken de concepten van herbestemming.

Ring

The Empress

Ring Fantastische schoonheidssteen - pyroop - de essentie ervan brengt de grootsheid en plechtigheid. Dat is de schoonheid en het unieke karakter van de steen die het beeld identificeerde, dat bedoeld is voor toekomstige decoratie. Er was behoefte aan een uniek frame voor steen, dat hem de lucht in zou dragen. De steen werd over het metalen heen getrokken. Deze formule sensuele passie en aantrekkingskracht. Het was belangrijk om het klassieke concept te behouden en de moderne perceptie van sieraden te ondersteunen.

Broche

The Sunshine

Broche Kenmerkend voor deze sieraden is dat hier een grote stenen complexe vorm is gebruikt die is ingesteld op een onzichtbaar (lucht) frame. De weergave Sieradenontwerp opent alleen stenen die de montagetechnologie verbergen. De steen zelf wordt vastgehouden door twee onopvallende armaturen en een dunne plaat bezaaid met diamanten. Deze plaat is de basis van alle ondersteunende structuurbroches. Het bevat en de tweede steen. De hele compositie is mogelijk gemaakt na de uitgebreide hoofdslijpsteen.

Ring

Pollen

Ring Elk stuk is een interpretatie van een fragment uit de natuur. De natuur wordt een voorwendsel om juwelen tot leven te wekken door te spelen met texturen, lichten en schaduwen. Het doel is om een juweel te voorzien van geïnterpreteerde vormen zoals de natuur ze zou ontwerpen met zijn gevoeligheid en sensualiteit. Alle stukken zijn met de hand gemaakt om de texturen en de bijzonderheden van het juweel te versterken. De stijl is puur om de substantie van het plantaardige leven te bereiken. Het resultaat geeft een stuk dat zowel uniek als tijdloos is en diep verbonden is met de natuur.

Aanpasbare Sieraden

Gravity

Aanpasbare Sieraden Terwijl in de 21e eeuw het gebruik van moderne technologieën, nieuwe materialen of extreem nieuwe vormen vaak een must is om innovaties te doen, bewijst Gravity het tegenovergestelde. Zwaartekracht is een verzameling aanpasbare sieraden die alleen gebruik maken van draadsnijden, een zeer oude techniek, en de zwaartekracht, een onuitputtelijke bron. De collectie is samengesteld uit een groot aantal zilveren of gouden elementen, met verschillende designs. Elk van hen kan worden geassocieerd met parels of stenen strengen en hangers. De collectie wordt zo oneindig veel verschillende juwelen.

Damesmode Collectie

The Hostess

Damesmode Collectie De afstudeercollectie van Daria Zhiliaeva gaat over vrouwelijkheid en mannelijkheid, kracht en kwetsbaarheid. De inspiratie van de collectie komt uit een oud sprookje uit de Russische literatuur. De gastvrouw van de Copper Mountain is een magische beschermheer van mijnwerkers uit een oud Russisch sprookje. In deze collectie zie je het prachtige huwelijk van rechte lijnen, geïnspireerd door mijnwerkersuniformen, en de sierlijke volumes van Russische nationale klederdracht. Teamleden: Daria Zhiliaeva (ontwerper), Anastasiia Zhiliaeva (assistent van de ontwerper), Ekaterina Anzylova (fotograaf)