Design tijdschrift
Design tijdschrift
Analoog Horloge

Kaari

Analoog Horloge Dit ontwerp is gebaseerd op een standaard 24-uurs analoog mechanisme (uurwijzer op halve snelheid). Dit ontwerp is voorzien van twee boogvormige stansvormen. Via hen zijn de draaiende uur- en minutenwijzers te zien. De uurwijzer (schijf) is verdeeld in twee segmenten van verschillende kleuren die, draaiend, de AM- of PM-tijd aangeven, afhankelijk van de kleur die zichtbaar wordt. De minutenwijzer is zichtbaar door de grotere straal van de straal en bepaalt welk minutenvak overeenkomt met de 0-30 minuten-wijzerplaten (gelegen aan de binnenradius van de boog) en het 30-60 minuten-slot (gelegen aan de buitenradius).

Moderne Jurk Loafer

Le Maestro

Moderne Jurk Loafer Le Maestro brengt een revolutie teweeg in de nette schoen door een Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titanium 'matrixhak' te integreren. De 'matrix hiel' vermindert de visuele massa van het hielgedeelte en toont de structurele integriteit van de nette schoen. Als aanvulling op de elegante vamp wordt hoognerfleer gebruikt voor het opvallende asymmetrische ontwerp van het bovenwerk. De integratie van het hielgedeelte met het bovenwerk is nu samengesteld tot een slank en verfijnd silhouet.

Hedendaagse Qipao

The Remains

Hedendaagse Qipao Inspiratie komt van Chinese relikwieën, "Keramiek" is de meest representatieve die het populairst is, ongeacht het koningschap en de mensen. In mijn studie zijn zelfs vandaag de kern Chinese esthetische normen van mode en Feng Shui (interieur- en omgevingsontwerp) ongewijzigd. Ze houden van doorzichtig, gelaagdheid en wensen. Ik zou een Qipao willen ontwerpen om de implicatie en functie van keramiek uit de oude dynastie naar de hedendaagse mode te brengen. En provoceert mensen die hun cultuur en etniciteit vergeten zijn wanneer we in de i-generatie zitten.

Broche

Chiromancy

Broche Elke persoon is uniek en origineel. Dit is zelfs duidelijk in de patronen op onze vingers. Getekende lijnen en de tekens van onze handen zijn ook vrij origineel. Bovendien heeft elke persoon een reeks stenen, die dicht bij hen staan in kwaliteit of verbonden zijn met persoonlijke evenementen. Al deze kenmerken geven een denkende waarnemer zoveel leerzaam en aantrekkelijk, dat het mogelijk is om gepersonaliseerde sieraden te maken op basis van deze lijnen en tekens van individuele dingen. Dit soort versieringen en sieraden - vormt uw persoonlijke kunstcode

Sieraden

Angels OR Demons

Sieraden We zijn getuige van de voortdurende strijd tussen goed en kwaad, duisternis en licht, dag en nacht, chaos en orde, oorlog en vrede, held en schurk elke dag. Ongeacht onze religie of nationaliteit, ons is het verhaal verteld van onze constante metgezellen: een engel die op onze rechterschouder zit en een demon aan de linkerkant, de engel overtuigt ons om goed te doen en registreert onze goede daden. De duivel overtuigt ons om slecht te doen en houdt een verslag bij van onze slechte daden. De engel is een metafoor voor ons "superego" en de duivel staat voor "Id" en de constante strijd tussen het geweten en het onbewuste.

Sieraden

Poseidon

Sieraden De sieraden die ik ontwerp, drukken mijn gevoelens uit. Het vertegenwoordigt mij als kunstenaar, ontwerper en ook als persoon. De aanleiding om Poseidon te creëren was in de donkerste uren van mijn leven toen ik me bang en kwetsbaar voelde en bescherming nodig had. Ik heb deze collectie voornamelijk ontworpen om te gebruiken in zelfverdediging. Hoewel dat idee tijdens dit project is vervaagd, bestaat het nog steeds. Poseidon (de god van de zee en "Earth-Shaker" van aardbevingen in de Griekse mythologie) is mijn eerste officiële collectie en is gericht op sterke vrouwen, bedoeld om de drager het gevoel van macht en vertrouwen te geven.