Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ring

Moon Curve

Ring De natuurlijke wereld is constant in beweging en balanceert tussen orde en chaos. Vanuit dezelfde spanning ontstaat een goed ontwerp. De kwaliteiten van kracht, schoonheid en dynamiek vloeien voort uit het vermogen van de kunstenaar om tijdens het creëren open te blijven voor deze tegenstellingen. Het voltooide stuk is de optelsom van talloze keuzes die de kunstenaar maakt. Alle gedachte en geen gevoel zal resulteren in werk dat stijf en koud is, terwijl alle gevoel en geen controle werk oplevert dat zich niet uitdrukt. De verwevenheid van de twee zal een uitdrukking zijn van de levensdans zelf.

Jurk

Nyx's Arc

Jurk Wanneer het licht met een fijn niveau door de ramen doordringt, zal het een niveau van esthetische verlichting produceren, verlichting om mensen in de kamer te brengen wanneer het mysterieus en stil is, zoals de Nyx met een mysterieus en stil, het gebruik van gelamineerde stoffen en draai om zo'n interpretatie van schoonheid te spreiden.

Ketting

Extravaganza

Ketting Een elegante collier geïnspireerd op kemphanen, oude halsversieringen die je kunt zien op veel prachtige schilderijen uit de zestiende en zeventiende eeuw. Gekenmerkt door een eigentijds en modern ontwerp, waarbij de typische stijl met kragen wordt vereenvoudigd door het modern en eigentijds te maken. Een verfijnd effect dat elegantie geeft aan de drager, het gebruik van zwarte of witte kleuren maakt een veelvoud aan combinaties mogelijk met een modern en puur design. Een ketting uit één stuk, flexibel en licht. Een niet-kostbaar materiaal maar met een high fashion indrukwekkend ontwerp dat dit collier niet alleen een juweel maakt, maar ook een nieuw lichaamsversiering.

Sieraden-Oorbellen

Eclipse Hoop Earrings

Sieraden-Oorbellen Er is één fenomeen dat ons gedrag voortdurend stopt en ons dood in onze sporen stopt. Het astrologische fenomeen van een zonsverduistering heeft mensen vanaf de vroegste tijd van de mensheid geïntrigeerd. Van de plotselinge verduistering van de lucht en het wegvagen van de zon heeft een lange schaduw van angst, achterdocht en verwondering op de verbeelding geworpen. De verbluffende aard van zonsverduisteringen laat een blijvende indruk op ons allemaal achter. De 18K witgouden diamanten eclips-oorringen zijn geïnspireerd op de zonsverduistering van 2012. Het ontwerp probeert de mysterieuze aard en schoonheid van de zon en de maan vast te leggen.

Luxe Schoenen

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luxe Schoenen Gianluca Tamburini's lijn van "sandaal / vormige juwelen", genaamd Conspiracy, werd opgericht in 2010. Conspiracy schoenen combineren moeiteloos technologie en esthetiek. Hakken en zolen zijn gemaakt van materialen zoals lichtgewicht alluminium en titanium, die in sculpturale vormen zijn gegoten. Het silhouet van de schoenen wordt vervolgens benadrukt door halfedelstenen en andere weelderige versieringen. Hoogwaardige technologie en geavanceerde materialen vormen een moderne sculptuur in de vorm van een sandaal, maar waar de aanraking en ervaring van bekwame Italiaanse ambachtslieden nog steeds zichtbaar zijn.

Broche

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broche Karakter en externe vorm van een onderwerp maken het mogelijk om een nieuw ontwerp van een ornament te veranderen. In de levendige natuur verandert de ene periode in de andere. De lente volgt op de winter en de ochtend komt na de avond. Ook de kleuren veranderen evenals de sfeer. Dit principe van vervanging, afwisseling van de beelden komt naar voren in de versieringen van de «Asia Metamorphosis», de collectie waarin twee verschillende toestanden, twee ongedwongen beelden weerspiegeld worden in één object. Beweegbare elementen van de constructie maken het mogelijk om het karakter en het uiterlijk van het ornament te veranderen.