Design tijdschrift
Design tijdschrift
Café

Perception

Café Dit kleine warme houten café op de hoek van een kruispunt in een rustige buurt. De gecentraliseerde open-voorbereidingszone maakt een schone en uitgebreide ervaring van het optreden van barista voor bezoekers overal die barstoel of tafelstoel in een café. Het plafondobject genaamd "Shading tree" begint vanaf de achterkant van de voorbereidingszone en bedekt de klantenzone om de hele sfeer van dit café te creëren. Het geeft een ongewoon ruimtelijk effect aan bezoekers en wordt ook een medium voor mensen die in gedachten willen verzinken met smaken koffie.

Naam van het project : Perception, Naam van de ontwerper : Haejun Jung, Naam van de cliënt : Perception.

Perception Café

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.