Design tijdschrift
Design tijdschrift
Oorbellen

Van Gogh

Oorbellen Oorbellen geïnspireerd op de Amandelboom in Bloesem geschilderd door Van Gogh. De delicatesse van de takken wordt gereproduceerd door delicate kettingen van het Cartier-type die, net als de takken, meebewegen met de wind. De verschillende tinten van de verschillende edelstenen, van bijna wit tot intenser roze, vertegenwoordigen de tinten van de bloemen. Het cluster van bloeiende bloemen wordt weergegeven met verschillende snijstenen. Gemaakt met 18k goud, roze diamanten, morganieten, roze saffieren en roze toermalijnen. Gepolijste en gestructureerde afwerking. Extreem licht en met perfecte pasvorm. Dit is de komst van de lente in de vorm van een juweel.

Naam van het project : Van Gogh , Naam van de ontwerper : Larissa Moraes, Naam van de cliënt : LARISSA MORAES.

Van Gogh  Oorbellen

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.