Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

good morning original calendar 2011 - Zoo

Kalender ZOO is een papieren knutselpakket voor het maken van zes dieren, die elk dienen als een kalender van twee maanden. Beleef een leuk jaar met je "kleine dierentuin"!

Naam van het project : good morning original calendar 2011 - Zoo, Naam van de ontwerper : Katsumi Tamura, Naam van de cliƫnt : good morning inc..

good morning original calendar 2011 - Zoo Kalender

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.