Design tijdschrift
Design tijdschrift
Jeugdmodezaak

Trend Platter

Jeugdmodezaak Als een levendige illustratie van de kenmerken van het merk "variëteit" en "mix-en-match", brengt "Trend Platter" het accent van het merk naar voren door middel van een breed scala aan trendy ontwerpstijlen, variërend van klassiek en vintage tot modern en minimaal. Het gewelfde plafond in zwart presenteert mode op een klassieke manier, terwijl de geruite vloer een vintage uitstraling geeft. Het witte gebied vertoont minimalistische eenvoud, terwijl de moderne zone is gevuld met de koele zwarte en metallic kleuren. De op maat ontworpen achtergronden van verschillende stijlen zijn een creatieve benadering om de eigenschap van het merk te benadrukken.

Naam van het project : Trend Platter, Naam van de ontwerper : Lam Wai Ming, Naam van de cliënt : PMTD Ltd..

Trend Platter Jeugdmodezaak

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.