Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tentoonstellingsontwerp

First Photographs of Hong Kong

Tentoonstellingsontwerp Flashlight-indicatormodellen werden ingesteld om bezoekers naar de ingang van de tentoonstellingshal te leiden, waar een gigantisch wit cameramodel wacht. Als je ervoor staat, kunnen bezoekers de bovenliggende uitzichten zien van de zwart-witfoto van het vroege Hong Kong en de huidige buitenkant van de tentoonstellingslocatie. Een dergelijke setting impliceert dat bezoekers het oude Hong Kong kunnen bekijken via de gigantische camera en de geschiedenis van de fotografie in Hong Kong kunnen ontdekken via deze tentoonstelling. Overdekte rotonde en huisvormige display stands werden opgesteld om zowel historische foto's als een belichaming van "Victoria City" te presenteren.

Naam van het project : First Photographs of Hong Kong, Naam van de ontwerper : Lam Wai Ming, Naam van de cli├źnt : Hong Kong Photographic Culture Association; C├ęcile L├ęon Art Projects.

First Photographs of Hong Kong Tentoonstellingsontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.