Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tafel

Baboor Dawar Line

Tafel In een streven om de grenzen van normaliteit te overstijgen en een voortdurende poging om historisch Egyptisch erfgoed te vermengen met hedendaagse ontwerpmiddelen gepresenteerd in materialen en afwerkingen, is dit onderscheidende stuk "Baboor" geïnspireerd op de traditionele "Primus-kachel" die een verplichte uitrusting was voor meer dan een eeuw en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds overvloedig gebruikt op het platteland. Het is een herinnering aan een van de vele voorwerpen, die ooit een prestigieus handelsartikel waren en in de loop van de tijd het uitsterven tot in de oudheid hebben overschaduwd. Elk item kan een meesterwerk zijn als het eenmaal met artistieke visie is gezien.

Naam van het project : Baboor Dawar Line, Naam van de ontwerper : Dalia Sadany, Naam van de cliënt : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Tafel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.